Mer info

Milsvid utsikt över Strandvägen Djursholm

Danavägen 5B – Djursholm

Boarea | Biarea 156 kvm | 17 kvm Rum | Våning 4 rok | 2
Pris Såld Avgift 7 654 kr / mån

Med milsvid utsikt över Djursholm och Strandvägen återfinns denna enastående vindsvåning med stor terrass mot sjösidan. Våningen med en total golvyta på 173 kvm, som är i étage på de två övre planen i den vackra sekelskiftesvillan, har renoverats nyligen, med två nya badrum 2016, nytt platsbyggt kök med stommar från Pustelli 2015. Oljade parkettgolv, väggfält och spröjsade fönster. Våningen är disponerad med två sovrum, men med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Två vardagsrum, ett på varje plan. Den imponerande murstocken ses på det övre planet med tillhörande öppen kamin. Murad öppen spis finns även i det trivsamma köket. Hela våningen är genomgående mycket snyggt renoverad i vita och grå toner. Den härliga terrassen har också nyligen renoverats med nytt klinker och vackra smidesräcken. Bostadsrättsföreningen är i gott skick och mycket lågt belånad.

Bilder

Beskrivning

BRF

2016 Reparation fönster

2016 Åtgärdat el fel i garaget

2016 Reparation staket

2016 Brandskyddsutrustning

2017 Reparation fönster plan 2

2017 Byte av expansionskärl samt service av värmeanläggning

 

Snöröjning samt bortforsling sav löv sköts av Ryfors Bruk. Skötsel av trädgård har delvis skötts av medlemmarna.

AVGIFTSHÖJNING

Föreningen planerar att göra en avgiftshöjning om ca 10% i år 2018. 

 

GEMENSAMHETSUTRYMMEN

Bastu

Tvättstuga 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
42 %
Lägenhetsnummer
3
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Parkering
Våningsplan
2
Hiss
Nej
Förening
BRF Breidablick 26
Byggnadsår
1902

Driftkostnad

El
500 kr/mån
Driftkostnader totalt
500 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister