Mer info

Fantastisk utsikt och insynsskyddat läge

Auravägen 2B – Djursholm

Boarea 83 kvm Rum | Våning 3 rok | 1
Pris Såld Avgift 4 508 kr / mån

Stora och lilla Värtan i 180 graders vinkel och med en fantastisk utsikt hela året om! Längst fram mot Strandvägen ligger denna trevliga lägenhet utan något trappsteg från entrén men ett våningsplan upp mot vattnet, helt insynsskyddad. Läget är oslagbart vackert och bjuder in till långa promenader men också bekvämt med sin närhet till Centrum, pendeltåg och även pendelbåt från Ekudden. Denna vackra lägenhet har nyligen renoverats med genomgående ljus interiör, ekparkett och ett helt nytt kök från IKEA med nya maskiner och inredning. Den generösa balkongen ger plats till både vilstolar och matgrupp och är ett extra rum stor del av året. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och baktill mot gården ligger sovrummen med grönska utanför fönstren. Två generösa badrum finns i lägenheten, ett med dusch och det andra med badkar och plats för tvätt- o torkmaskin.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Till lägenheten hör ett förråd samt ett garage med elektrisk port.

Lägenheterna är byggda i souterräng därav den bekväma komforten. 

Det finns gemensam tvättstuga i huset samt en gästlägenhet med badrum att hyra för 150:-/natt.

Renovering av cykelförråd 2017

Renovering av trapphus 2016

Översyn av tak och stamspolning 2015

Renovering av fasad, fönster, plåt och garage 2013

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
9.894 %
Lägenhetsnummer
210
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Garage
Våningsplan
1
Hiss
Nej
Förening
BRF UTSIKTEN I DJURSHOLM
Byggnadsår
1985

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Driftkostnader totalt
300 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister