Mer info

Social planlösning i internationell atmosfär

Sonja Kovalevskys gata 11 – Vasastan

Boarea 54 kvm Rum | Våning 2 rok | 2 tr
Pris Såld Avgift 2 700 kr / mån

Nyproducerad lägenhet i Haga Nova i nya stadsdelen Hagastaden som för tankarna till den internationella storstaden. Lägenheten är social med utgång till balkong och fransk balkong, stilren inredning och har smarta lösningar för den upptagna storstadsbon. Bilderna är exempelbilder. Våning 2, lägenhetsnummer 1026

Bilder

Beskrivning

LÄGENHETEN

Våning 2.

Entrén till huset ger ett designat uttryck med gedigna koppardörrar och trapphusen för tankarna till Art Decons uttrycksfulla men sobra färgsättning och materialval.

När man stiger in genom dörren till lägenheten möts man av sisalmatta i hallen och i övrigt är golven av mattlackad parkett från Kähr med holländskt mönster. Väggarna är målade i en bruten vit ton och de många fönsterpartierna med svarta fönsterramarför tankarna mot New Yorks SoHo.

Det stilrena köket i ek från HTH har integrerade handtag och stänkskydd/bänkskiva av marmorkomposit. Under överskåpen löper en redskapsstång utav koppar. Kyl och frys är inbyggda och diskmaskin, kombinationsugn/micro och induktionshäll är från Siemens.

Badrummet är i marmorprintat kakel och klinker från Bricmate där golven har en skön komfortvärme. Dusch samt handfatsblandare från Tapwell i krom. Den stora runda spegeln ovanför handfatet har en kopparkant med integrerad LED-belysning. I övrigt dimbara spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare/kombimaskin från Siemens.

Sovrummet har generösa garderober som är inredda med skjutdörrspartier av svart aluminiumprofil och spegelglas. Klädkammaren ger ytterligare möjlighet till tilltagen förvaring.

Lägenheten är väl avvägd mellan sociala och privata ytor och är mycket ljus tack vare de många fönsterpartierna och möjlighet att öppna upp och släppa in naturen från balkongen/fransk balkong där räckena är av glas.

Bredbandsbolaget är leverantör av fiber och TV som debiteras separat. Eftersom lägenheten är nybyggd finns inte någon faktisk driftskostnad. Varmvatten debiteras separat ca 1000 kr/person/år enligt schablon. Hushållsel debiteras separat. Värme upp till 21 grader ingår i avgiften.

Bilderna är exempelbilder.

LGH 1026

BRF HAGA NOVA

Vasastan är sedan länge en hemtrevlig stadsdel som kan bjuda på det oväntade, roliga och annorlunda. Ett besök på ett galleri, ett antikvitetsfynd, en teaterupplevelse, en mysig stund på ett café eller en god måltid. Denna anda av spontanitet och nyfikenhet kommer att fortplanta sig in i de nya stråk som uppstår längs Norra Stationsgatan

Idag finns service och handel i form av dagligvarubutiker i området och Norra Stationsgatan kommer under de närmaste åren präglas av aktiviteter, matupplevelser, levande stråk och erbjuda storstadens utbud.

I andra ändan av kvarteret ligger Norra Stationsparken som blir en ny grön park med grönska, promenadstråk och naturliv. Den leder dig fram till klassiska Hagaparken där hela ytan fungerar som en grön lunga i Stockholms storstadsliv.

Under 2017 öppnade Citybanan för trafik och den nya pendeltågsstationen i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan ligger fem minuter bort promenadvägen. När stationen Hagastaden öppnar, Gula linjen mellan Odenplan och Arenastaden, ligger nedgången ca. 20 meter från Haga Nova.

Hagastaden får en tydlig storstadskaraktär och blir en kontrast mot den klassiska stenstaden. Bostadshusens bottenvåningar kommer att inrymma butiker, serviceinrättningar, restauranger, kaféer, förskolor med mera.

 

Allmänt om föreningen: I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns sex lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter samt ca 40 förråd finns att hyra.

Parkering: I föreningen finns det 173 garageplatser (varav 23 har förråd) och 3 MC-platser. Garageplats kan hyras till en kostnad om ca 2 250 kr/månad. De erbjuds i turordning utifrån när man köpt sin bostad i föreningen.

TV: Must-carry TV-utbud ingår (SVT 1, SVT 2, SVT24, barnkanalen och kunskapskanalen).

Internet: En obligatorisk avgift om 165 kr/mån tillkommer för bredband, fiber via Bredbandsbolaget 250/100 mbit.

Juridisk person: Ja, men bara till en sådan andel att föreningen inte riskerar att bli en oäkta förening.

Föreningen äger marken.

För mer information se www.haganova.se

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister