Mer info

Mini-suite

Norrbackagatan 49 A – Vasastan

Boarea 43 kvm Rum 2 rok
Pris 4 600 000 kr / bud Avgift 3 670 kr / mån

Denna ljusa mini-suite är 2 RoK och ligger på 4 tr mot lugna Norrbackagatan med Röda Bergens 20-talsfasader och röda tegeltak utanför fönstren. Den kännetecknas av sitt avskilda sovrum med 2,5 m höga skjutdörrar i ek som ger rymd. Du finner generösa sociala ytor, ett rymligt kök och en walk-in closet i anslutning till sovrummet för 2 personer. Stora höga fönster ger fina ljusinsläpp och går hela vägen ner till golvet av enstavig borstad parkett. Badrummet är kaklat i en sober kulör med kontrasterande svarta detaljer. Här finns golvvärme och en kombinerad tvätt- och torktumlare. Bänkskivan i köket är av vacker kompositsten med elegant sockel mot väggen. Här finns även ett vitrinskåp med inbyggd belysning samt diskmaskin och vitvaror av premiumkvalitet.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister