Mer info

Suite

Norrbackagatan 49 A – Vasastan

Boarea 77 kvm Rum 3 rok
Pris 10 300 000 kr / bud Avgift 5 236 kr / mån

Denna suite högst upp mot gatan i gavelläge är 3,5 RoK och kännetecknas av genomtänkta rumssamband och noga utvalda material. Den har en fin möblerbar balkong med morgonsol och utsikt över Norra Tornen, och inne har ytorna optimerats för att ge utrymme åt det sociala livet. Suiten har fri vy över Röda Bergens takåsar, två franska balkonger i öster och stora fönster som går hela vägen ner till golvet av exklusiv enstavig borstad parkett. Badrum och gäst-WC är helkaklade med vågig keramik. I badrummet finns golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Alla innerdörrar är klädda i ek och extra höga för ökad rymd. Bänkskivan i köket är av vacker kompositsten med sockel mot väggen. Här finns även en generös köks-ö samt ett vitrinskåp med belysning, och vitvaror av premiumkvalitet.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister