Mer info

Suite

Norrbackagatan 49 A – Vasastan

Boarea 65 kvm Rum 3 rok
Pris 6 400 000 kr / bud Avgift 4 832 kr / mån

Denna ljusa suite på 2 tr är 3 RoK och ligger i hörnläge mot lugna Norrbackagatan med Röda Bergens 20-talsfasader utanför fönstren. Lägenheten kännetecknas av öppna, genomtänkta rumssamband med rundgång och noga utvalda material. Den har en fransk balkong mot gatan och stora fönsterpartier som går hela vägen ner till golvet av enstavig borstad parkett. Badrummet är helkaklat med en vågig keramik, har extra hög golvsockel och genomtänkta detaljer. Här finns golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Alla innerdörrar är klädda i ek och 2,30 m höga för ökad rymd. I köket är bänkskivorna av vacker kompositsten med elegant sockel mot väggen. Ovan avställningsytan finns öppna hyllplan i ek. Här finns även ett vitrinskåp med inbyggd belysning och vitvaror av premiumkvalitet.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister