Mer info

Suite

Norrbackagatan 49 A – Vasastan

Boarea 98 kvm Rum 4 rok
Pris 10 100 000 kr / bud Avgift 5 669 kr / mån

Denna genomgående suite ligger längs Norrbackagatan med vy mot Röda Bergens 20-talsfasader. Lägenheten kännetecknas av öppna, genomtänkta rumssamband, rundgång och noga utvalda material. Den har trippla entréer till en stor balkong mot den grönskande gården i väst och två franska balkonger mot gatan. Stora fönsterpartier ger fina ljusinsläpp och går hela vägen ner till golvet av exklusiv enstavig borstad parkett. Hela lägenheten har golvvärme. Badrum och gäst-WC är helkaklade med en vågig keramik. I badrummet – som ligger en-suite mot master bedroom - finns tvättmaskin och torktumlare. Bänkskivan i köket är av vacker kompositsten med elegant sockel mot väggen. Här finns även en generös köksö, vitrinskåp med inbyggd belysning och vitvaror av premiumkvalitet.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister