Mer info

Fantastiskt Townhouse

Sonja Kovalevskys gata 11 – Vasastan / Hagastaden

Boarea | Biarea 129 kvm | 31 kvm Rum | Våning 5 rok | Townhouse
Pris Såld Avgift 6 450 kr / mån

Underbart townhouse i populära Haga Nova, redo att flytta in i. Social planlösning på entréplan med öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet. Härligt ljusinsläpp via många och stora fönster från golv till tak. På mellanplan finns den privata avdelningen med tre sovrum och stort badrum med balkong. Vidare upp på taket finns en solig takterrass om ca 31 kvm. Välkomnande hall med badrum och avhängning. Ett helt unikt boende i Hagastaden. Bilderna är exempelbilder från visningslägenhet.

Bilder

Beskrivning

BRF HAGA NOVA

Allmänt om föreningen: I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns sex lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter samt ca 40 förråd finns att hyra.

Parkering: I föreningen finns det 173 garageplatser och 3 MC-platser. Garageplats kan hyras till en kostnad om ca 2 250 kr/månad.

TV: Must-carry TV-utbud ingår (SVT 1, SVT 2, SVT24, barnkanalen och kunskapskanalen).

Internet: En obligatorisk avgift om 150-200 kr/mån tillkommer för bredband, fiber via Bredbandsbolaget 250/100 mbit.

Juridisk person: Nej

Föreningen äger marken.

För mer information se www.haganova.se

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister