Mer info

Altan om 11 kvm i söder, nära Mariatorget

Hornsgatan 41 – Södermalm

Boarea 88 kvm Rum 3 rok
Pris 9 500 000 kr Avgift 2 420 kr / mån

Fast pris 9 500 000 kr. På Hornsgatan 41 byggs nu två mycket välplanerade och fina vindsvåningar. Båda våningarna får terrasser om ca 11 kvm i söderläge och fantastiskt ljusinsläpp från ett ca 7 meter långt glasparti som löper längst hela sällskapsspelen. Två sovrum och två badrum. Planerad inflyttning är till juli/aug. Vacker fastighet från 1882 och mycket välskött Brf.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Generellt för våningen:


- Total golvyta 100 kvm


- Vattenburen golvvärme i hela våningen. El-golvvärme i badrummen.


- Vitlutade askgolv i hela våningen och vitmålade väggar. Badrummen får vita blanka kakelplattor på väggen och carrarramarmor på golvet.


- Tre takfönster, tre fönsterkupor ett drygt 6 meter långt helglasat parti mot altanen.

- Altan i söderläge om ca 11 kvm. El uttag och vattenkran. Förberett för markis.

 


Entré med badrum:


- Bra plats för klädavhängning och tre st platsbyggda garderober. Takfönster.


- Badrum med fönsterkupa mot altanen. Vägghängd wc, dusch bakom glasväggar och handfat. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva i carrarramarmor.

 Kök, matplats och vardagsrum:


- Snickeribyggt kök med vita fronter och infräst grepp. Bänkskiva och stänkskydd i Carrarramarmor. Ugn och micro i högskåp, kyl, frys, induktionshäll diskmaskin och vinkyl.  Alla maskiner från Siemens.

 

- Stort vardagsrum med fint ljusisnlöpp från det helglasat parti mot altanen och två takfönster. Matplats för 6-10 personer och öppen spis.

 


Master bedroom med badrum en-suite:


- Tre garderober (två 60 cm och en 80 cm)  platsbyggd förvaring under snedtak och ett separat förråd.


- Badrum med wc och handfat. Rymlig duschhörna med sittbänk bakom glasvägg.

 Sovrum:


- Två garderober och fönsterkupa mot gatan.


 

Föreninngen

Föreningen köpte fastigheten 2009 och består idag av 8 (10) bostadsrätter och två lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningens ekonomi är god, 4 milj i lån och bra lokalintäkter. Avgifterna sänktes nyligen. Fastigheten är i gott skick och samtliga större renoveringar är genomförda.

 

- Stambyte 1986

- El-stigare 1986

- Tak 2013 och 2015

- Fasad 1986

- Fönster 1986 (ska renoveras 2016)

- Uppvärmingssystem 2009

 

 

Dokument

Dokument

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister