Mer info

Penthouse med stor sällskapsdel och takterrass om 115 kvm

Kellgrensgatan 10 – Kungsholmen

Boarea 178 kvm Rum | Våning 5 rok | 13-14
Pris Såld Avgift 8 349 kr / mån

Nybyggt penthouse med fritt läge och milsvid utsikt. Fantastisk takterrass om 115 kvm med orangeri och pergola samt en balkong om 20 kvm. Generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen lösning och stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus och bjuder på en härlig utsikt. Det finns två (tre möjliga) sovrum på nedre plan, båda med utgång till balkong. Två badrum, ett på övre plan och ett på nedre plan. Ett sovrum på övre plan samt ett allrum med plats för soffgrupp och stora fönsterpartier mot terrassen. Det finns två entréer till våningen, en på övre plan och en på nedre plan. Juridisk person godkänns i föreningen. Garage finns i huset (en plats finns reserverad) och hissen går hela vägen ner. Den stora takterrassen och det fria läget skapar känslan av att bo i en egen "villa på taket"

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister