Mer info

Påkostat sjöställe i Kalvsvik

Storviksvägen 32a – Kalvsvik Värmdö

Boarea | Biarea 135 kvm | 15 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea 2 072 kvm

Med ett eftertraktat läge i Kalvsvik på Värmdö finns detta fantastiskt fina sjöställe. Huvudbyggnad om 135 kvm med tillhörande pool och soldäck är byggt 2016 med påkostade material och trevlig arkitektur signerad Carl-Johan Yxfeldt. Flera uteplatser runt huset möjliggör sol och lä hela dagen. Stor brygga med segelbåtsdjup och intill finns en liten strand. Längre upp på tomten finns gästhus om 15 kvm. Välkommen till ett sjöställe i toppskick där ny ägare kan tillträda redan nu till sommaren.

Bilder

Beskrivning

BYGGNADER

HUVUDBYGGNAD

Vattenburen golvvärme. NIBE-pump. Egen borrad brunn. Topaz reningsverk. Pool, soldäck, brygga. Alla rum har Hajomfönster/dörrar och vissa har automatiska solskyddsgardiner. Fiber. 

Entré med platsbyggda garderober, städ, förråd, TM och TT, Teknik. Gäst-wmed dusch. Allrum med Kvänum-kök,  bibliotek. Hel kyl och hel frys samt helt vinkylskåp. Gasspis, ugn. Bose hi-fi-anläggning. Glaseldstad, synlig från tre håll. Arbetsrum med String-bokhylla och kommod klädd i Tärnsjö-skinn. Panoramavy. Vatten och avlopp är framdraget om man önskar göra ytterligare ett sovrum med badrum ensuite. Masterbedroom med badrum ensuite i marmor. Klädkammare. Dörr ut mot trädgården. Gästrum med två sängar samt två garderober och uppfällbara skrivbord. Dörr ut mot trädgården. Dusch och wc i korridoren. 

Terrasser runt hela huset, planteringar med bevattning, pool med stort soldäck, brygga med segelbåtsdjup. Sjöbod under pool.

 

GÄSTHUS

Ca 15 kvm med pentry, dubbelsäng, wc samt handfat, dusch för utomhusbruk finns, dock ej monterad. Eluppvärmd. Inget vatten på vintern. 

 

OMRÅDET

I Kalvsvik finns en samfällighetsförening, avgiften är 3.200:-/ fastighet. Det finns även tennisbanor som man kan anmäla sig till för att få en tid. På sommaren ordnar KASK seglarskola en vecka i juli månad, mycket populär. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Luftvärmepump
Fönster
Hajom
Fasad
Trä
Vatten och avlopp
Borrad brunn. Topaz reningsverk.
Taxeringsvärde byggnad
3 081 000 kr
Taxeringsvärde tomt
6 000 000 kr
Taxeringsvärde totalt
9 081 000 kr

Driftkostnad

El
1 542 kr/mån
Vatten/Avlopp
667 kr/mån
Samfällighet
267 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 475 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister