Mer info

Sjötomt med soligt och vackert läge

Skansuddsvägen 27 – Ingarö

Boarea 80 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 2 740 kvm | 2 418 kvm

Med ett högt och fritt läge med vacker utsikt mot Fällström finns detta fina sjöställe. På höjden står ett fritidshus från 1980-talet med tre sovrum, badrum med wc samt kök med matplats och vardagsrum med kakelugn och utgång till solig altan med vacker vy ned mot havet. Fastigheten hörde tidigare till grannhuset som är ett klassiskt sommarnöje från sekelskiftet, så här finns fina gamla vårdträd och annan äldre växtlighet. Fastigheten är lätt sluttande mot vattnet men inte brant. Nere vid stranden finns rester av ett gammalt båthus och en slip för båtupptagning. Brygga saknas. Stranden är badvänlig blandad med både sten och sand.  Fällström är en klassisk passage för fritidsbåtar som är på väg ut i skärgården så här finns alltid något att titta på. Runt hörnet ligger Saltsjöbaden med restauranger och upp genom Kolström nås flera golfbanor och sommaröppna skärgårdskrogar.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) 

Preliminärt taxeringsvärde:

Tomtmark 6 200 000:-
Byggnad 1 468 000:-
Taxeringsvärde 7 668 000:-

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1988
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Direktverkande el
Fönster
3-glas
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Plintad grund
Vatten och avlopp
Borrad brunn, trekammarbrunn
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde totalt
0 kr

Driftkostnad

El
1 394 kr/mån
Vatten/Avlopp
417 kr/mån
Samfällighet
83 kr/mån
Renhållning
183 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 077 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister