Mer info

Skyddad vik i väster med fantastisk kvällssol

Kallviksvägen 26 – Djurö/Vindö

Boarea 124 kvm Rum 5 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 3 614 kvm | 2 439 kvm

I ett fantastiskt vackert västerläge står huvudbyggnaden i strandkant till Saltsjön och bjuder på de mest spektakulära skådespelen att drömma om när solen sakta dalar. I anslutning till huvudbyggnaden är hela den generösa brygganläggningen byggd, vilken både bjuder på härligt soldäck och plats för flera båtar utmed. Här tillbringar man hela dagen med måltider från morgon till kväll och barnen kan bada, paddla och segla runt i viken utan att försvinna. Fastigheten ligger skyddad och helt utan insyn från grannar.  Till området finns en bom med kodlås. Huvudbyggnaden är i två plan med flera sovrum, ett badrum och kök i öppen planlösning. Tomten är plan och lätthanterlig med egen sandstrand samt stora möjligheter för utveckling med mer byggnation. Välkommen till ett unikt läge ca 45 minuter från Stockholm city!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2004
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Direktverkande el/Luftvärmepump
Fönster
3-glas
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Murad grund
Vatten och avlopp
Borrad brunn/Sluten tank för WC/Markinfiltration för BDT
Ventilation
Frånluft
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
2 375 000 kr
Taxeringsvärde tomt
5 200 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 575 000 kr

Driftkostnad

El
812 kr/mån
Vatten/Avlopp
417 kr/mån
Samfällighet
208 kr/mån
Renhållning
138 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 575 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister