Mer info

Elegans och tidlös charm

Bromma Nockeby

Boarea | Biarea 274 kvm | 29 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

Attraktivt belägen i Bromma bland grönska och natur återfinns denna arkitektoniskt vackra villa om 303 kvm fördelat på fyra våningsplan. Ett mycket charmigt boende med tidlös elegans och välbevarade attribut från byggåret såsom spegeldörrar, fiskbensparkett samt vackra listverk. Väldisponerad layout med spatiösa sällskapsytor på entréplan, sovrum på övre plan samt bastu och cateringkök i källarplan. Entréplan med stora fönsterpartier i alla väderstreck, öppen spis samt väl utrustat kök med vedugn. Harmonisk trädgård med tomt på 734 kvm med vackra naturliga trädgårdsinslag som omger tomten likt en oas.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister