Mer info

Nyskapad oas på solig platå

Värmdö Oxölandet

Boarea | Biarea 200 kvm | 40 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

På denna soliga och natursköna hylla har en oasliknande plats skapats med trivsamma och sociala ytor såväl inne som ute. Platsen bjuder på sol från morgon till sen kväll och allt är noggrant genomtänkt och väldesignat av arkitekter med prägling av en mycket god och omsorgsfullt utvald kvalité. Vi befinner oss i ett idylliskt vackert och naturskönt område med fjärdar och vikar till Saltsjöns vatten. På badrocksavstånd finns en fin badstrand och med egna båten tar vi oss ut från Prästfjärden och vidare mot Saltaröström, Vindöström med närhet till Sandhamn, Bullandö och många fler trevliga utflyktsmål. Till fastigheten hör en båtplats vid gemensam brygga för närliggande fastigheter. Huvudbyggnaden i 1,5 plan om 200 kvm stod klar 2022 och är inredd med ett stort exklusivt kök i anslutning till vardagsrummet och den generösa terrassen i gjuten betong. Villan är i permanentstandard och byggd i hög kvalité, det är högt i tak, vattenburen golvvärme under det fint polerade betonggolvet samt platsbyggd inredning och en maskinpark av kvalitétsmärken. Fasaden är av obehandlad lärkträ, fönstren är 3-glas med alminiumram och taket är valsad plåt. Det finns två helkaklade badrum, 5 sovrum varav en masteravdelning samt ytterligare ett allrum. En trappa upp möts vi av ett stort härligt sov-/allrum samt rikligt med förvaring. Värmesystemet är en fin Nibe-anläggning i kombination med ett FTX-ventilationssystem. I den vackra stenlagda trädgården med belysning och diverse rabatter, blommor och växter står ett lika vackert men mindre pool-/gästhus i samma stil om 40 kvm byggd 2023. I anslutning har en spektakulär uppvärmd pool anlagts helt i rostfritt stål. Poolen är 7,5x3 meter och bjuder på ljusspel i olika färger samt ett bra poolskydd. Pool-/gästhuset är isolerat och inrett med plats för både gäster och relax. Ytterligare plats för blivande kök, dusch/wc samt bastu ryms i detta hus. I anslutning till byggnaden finns förråd, cykelrum samt maskinrum för poolen.

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister