Mer info

Enastående utsikt och stans bästa läge

Centrala Sigtuna

Boarea | Biarea 142 kvm | 112 kvm Rum 11 rok
Pris Pris på förfrågan

Med utsikt över Rådhuset, Mälaren och i utkanten av den historiska stadskärnan, erbjuder fastigheten enastående kombination av bekvämlighet och naturskön omgivning. Villan är belägen på en stor tomt med möjlighet till ett antal uteplatser. I söderläge ligger en stor altan med designad pool, stort loungeområde samt ett rymligt uterum och badrum med bastu i direkt anslutning. Interiören i villan är välplanerad och det generösa ljusflödet samt den öppna planlösningen skapar en luftig och inbjudande atmosfär. De stora fönstren ger härlig utsikt över Sigtuna stad och Mälaren. Villan har flertalet sovrum och badrum för att tillgodose hela familjens behov. Köket är modernt utrustat med gott om förvaringsutrymme. På en separat del av tomten finns ett mindre hus med pentry och badrum som lämpar sig för uthyrning, egen verksamhet eller au pair-bostad. Här finns även ett stort dubbelgarage, dubbel carport samt ytterliggare parkeringsmöjligheter och plats för husbil, båt eller släp. Välkommen!

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister