Mer info

Våning i toppklass med öppen planlösning, terrass och generös takhöjd

Nybrogatan 57 – Östermalm

Boarea 115 kvm Rum | Våning 4 rok | 1
Pris Såld Avgift 5 577 kr / mån

Högklassigt boende om 115 kvm med 14 kvm upplyst terrass, där generös takhöjd och enorma glaspartier skapar ett ljust och inbjudande hem. Kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med utgång till den stora terrassen. Upp till tre sovrum, badrum, gästtoalett och separat tvättstuga. Exklusiva materialval såsom mässing, vitoljad ek och Carraramarmor.  Fastigheten totalrenoverades och byggdes om 2013 av Oscar Properties. Attraktivt läge med gym mitt emot, utmärkta kommunikationer, butiker, restauranger och caféer nära Östermalmstorg.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Stor hall med avhängningsmöjligheter samt säkerhetsdörr. Entrén leder in till sällskapsdel med soffgrupp, matsalsbord och kök i öppen planlösning. Här möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp via de generösa glaspartierna med terrassen utanför. Fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor. Tre bra sovrum, varav master bedroom har en stor klädkammare. Hel garderobsvägg i anslutning till hallen ger skapar generös förvaring. 

Kök
Exklusivt och välutrustat Kvänumkök med helintegrerad maskinell utrusing från Gaggenau (varmluftsugn, micro, diskmaskin, kyl och frys) Arbetsbänkar i Carrara marmor och inredning i vitoljad ek. Köksho med avfallskvarn.

Badrum
Det stilrena badrummet är inrett med stora grå klinkerplattor, inbyggt badkar (Duravit), vägghängd toalett (Duravit med Gerberit system), handfat (Duravit) med spegel ovan hela vägen upp i tag med integrerad belysning på vardera sida om spegeln. Dusch bakom glasvägg och handdukstork. Förvaring i väggskåp med spegelglas ut-och invändigt samt i vitt vägghängt högskåp. Eluppvärmt klinkergolv.

Gästtoalett
Vägghängd toalett från Duravit/Geberit), handfat (Duravit) med spel ovan hela vägen upp i tak med integrerad belysning på ömse sidor om spegeln. Eluppvärmt klinkergolv samt vägg klädd med stora kakelplattor bakom wc.

Tvättstuga
Tvättpelare (Miele) med takupphängd torkställning  

Förråd i källaren.

Brf Nybrogatan 57 är en äkta bostadsrättsförening. Tomtarea: 1 192 kvm
Byggår: 1936. Ombyggt 2012-2013
Föreningen förvärvade fastigheten Stockholm Guldfisken 18 år 2014.
Antal bostadsrätter: 43
Antal hyreslokaler:2
Fastigheten är totalrenoverad 2012-2013 av Oscar Properties
Enligt föreningen, inga planerade förändringar av avgiften

Gemensamma utrymmen
Källarförråd
Vinkällare där varje lägenhet disponerar ett eget förvaringsskåp som rymmer ca 80 flaskor
Det finns ingen gemensam tvättstuga

TV & bredband
Kabel-tv, bredband samt abonnemang för IP-telefoni levereras av Ownit, vilket ingår i månadsavgiften

http://nybrogatan57.se/

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.65 %
Lägenhetsnummer
571102
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Förening
Brf Nybrogatan 57
Byggnadsår
1936 (Ombyggnad 2015)
Energiprestanda
157 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister