Mer info

Unik udde med stora möjligheter

Vikingshillsvägen 49 – Vikingshill

Boarea | Biarea 119 kvm | 48 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 14 640 kvm

I ett härligt västerläge med utsikt ut över farleden ligger denna fantastiska udde med stora möjligheter. Fastigheten är mycket privat och insynsskyddad och bjuder på vacker utsikt åt flera håll. På tomten finns idag en stram funkisvilla, pool och en rejäl brygganläggning. Området har nyligen detaljplanerats och kommunalt VA är på ingång. Detaljplanen medger att stycka denna fastigheten i tre egna tomter och bygga varsina huvudbyggnader med komplementbyggnader/garage. Välkommen till en extraordinär fastighet med oändlig potential i attraktiva Kummelnäs.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1962
Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Fönster
2-glas
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Källargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt VA på ingång
Taxeringsvärde byggnad
2 261 000 kr
Taxeringsvärde tomt
8 600 000 kr
Taxeringsvärde totalt
10 861 000 kr

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister