Mer info

HERRGÅRD MED SJÖTOMT I SYDVÄST

Skrävsta gård 1 – Tumba

Boarea | Biarea 311 kvm | 168 kvm Rum 9 rok
Pris Såld Tomtarea 23 050 kvm

Med ett soligt sydvästläge mot sjön Aspen ligger Skrävsta gård, endast 20 minuters bilfärd från centrala Stockholm. Den ståndsmässiga mangårdsbyggnaden om knappt 500 kvm från 1940-talet är uppförd i klassisk karolinerstil som för tankarna till Skogaholms herrgård på Skansen. Fastigheten är högt och vackert belägen med väl bevarad parkanläggning och fin utsikt över naturskönt kulturlandskap. Nere vid sjön finns en brygganläggning, sjöstuga och bastu. I parken finner man anlagda grusgångar, stora gräsytor, blomsterplanteringar, bärbuskar och många vackra gamla träd. Skrävsta gård är i behov av en varsam upprustning men har alla förutsättningar att bli en riktig herrgårdsdröm.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1942, 2003
Uppvärmning
Sjövärme & olja
Fönster
2-glas
Fasad
Puts
Tak
Skiffer
Bjälklag
Trä
Stomme
Tegel, Siporex
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Enskilt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
2 520 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 399 000 kr
Taxeringsvärde totalt
5 919 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 500 kr/mån
El
833 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 333 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister