Mer info

Exklusiv villa med modern arkitektur

Grodvägen 13 – Trångsund

Boarea | Biarea 200 kvm | 28 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 1 000 kvm

I de trevliga, naturnära och barnvänliga kvarteren i Trångsund har denna väldesignade villa om 200+28 kvm nyligen färdigställts. Huset är verkligen något utöver det ordinära, med specialdesignade lösningar, påkostad inredning och exklusiva materialval. Interiört samsas luftiga sällskapsutrymmen på entréplan med mer privata sovrum på övervåningen. Alla rum är mycket ljusa tack vare stora panorama-fönster. Plan trädgård på återvändsgränd med närhet till kommunikationer, naturreservat och badstrand. Välkommen till ett mycket exklusivt, och samtidigt hemtrevligt, boende på lugn återvändsgränd intill Drevvikens bad- och båtplatser.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Nibe frånluftsvärmepump med värmeväxlare
Fönster
3-glas
Fasad
Sibirisk lärk
Tak
Papp
Bjälklag
Ytong
Stomme
Ytong
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Taxeringsvärde tomt
1 412 000 kr
Taxeringsvärde totalt
1 412 000 kr

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister