Mer info

Spektakulär arkitektur med fritt läge

Talluddsvägen 88 – Talludden Nacka

Boarea | Biarea 160 kvm | 37 kvm Rum 5 rok
Pris Såld Tomtarea 1 488 kvm

Med ett högt och fritt läge finns denna påkostade och väldesignade villa med japanska influenser. Fastigheten karaktäriseras av stora fönsterpartier, generösa sällskapsytor och ett härligt ljus. Här finns sol från morgon till kväll på den insynsskyddade tomten och här finns närhet till skog, hav och smidiga kommunikationer. Välkommen till ett hem utöver det vanliga.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

Stora sociala ytor med vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning. Öppen spis. Stora öppningsbara fönsterpartier mot terrassen. Hall med förvaring och gäst-wc. Master bedroom med utgång mot trädgården. Dressing room. Två barnrum, ytterligare ett kan enkelt skapas (se alternativ planritning). Stort badrum med badkar, wc och dusch. Alla rum har utgång till trädgården. Tvättstuga i korridor. Vattenburen golvvärme i hela huset samt elburen golvvärme i gästhuset. Avancerat larm installerat via Sector Alarm. 

TOMT & OMRÅDE

Stor härlig terrass på framsidan av huset med sol hela dagen. Det finns goda förutsättningar för att anlägga en nedsänkt pool i terrassen. Ritning finns.  

Fin uteplats under tak med eftermiddags- och kvällssol.

Magisk takterrass om ca 200 m2 med sjöglimt.

Plan gräsmatta på baksidan.

Carport med plats för två bilar.

Tomten på baksidan av huset vetter mot allmänning (där det sällan/aldrig går människor).

Fin och lättskött trädgård med fruktträd (äpple, körsbär, persika), bärbuskar (röda och svarta vinbär) och vackra lättskötta perenner.

Några minuters promenad till populära badsjön Glasbrukssjön. Här finns det också möjlighet att varje år fiska kräftor (via villaföreningen).

Villaföreningen har också en fin tennisbana precis vid Skurusundet med vacker utsikt över sundet där medlemmar i villaföreningen kan spela tennis. I Skurusundet finns också möjlighet till båtplats i Villaföreningens båtklubb eller i marinan.

1km till Björknäs centrum där det finns Ica-butik, apotek, bageri, kemtvätt och flera små butiker. Där finns också flera omtyckta förskolor (bland annat Björknäs förskola och Eklunda förskola).

Nära till fina promenadstråk längs med Skurusundet och i de närbelägna skogsområdena. 

Renoveringar

Sedan huset uppfördes år 2010 har följande renoveringar genomförts:

2016 Ekparketten slipad och hårdvaxad 

2016 Byggdes carporten och badrum anlades i gästhuset. 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2010
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Panna från 2010 fabrikat Nibe Fighter 360P
Fönster
2-glas kopplade
Fasad
Järnvitriolbehandlad furu
Tak
Papp
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Betongplatta på mark med underliggande isolering
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Returvärmeåtervinning via värmepumpen uttag i varje rum plus mekanisk ventilation i varje fönsterparti
Tv- internetutbud
TV-anslutning, Internetanslutning: Fiber via Telia
Taxeringsvärde byggnad
3 810 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 780 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 590 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 750 kr/mån
Vatten/Avlopp
457 kr/mån
Renhållning
288 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 495 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister