Mer info

Högt läge med stor potential i Storängen

Vårbacken 5 – Storängen

Boarea | Biarea 142 kvm | 119 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 1 343 kvm

Välplanerad och klassisk 1940-talsvilla ombyggd 1967 med högt, ljust läge med härlig utsikt och sjöglimt mot Järlasjön. Huset ligger centralt på tomten med läge i sydväst på lugn återvändsgata. Disponerat på välutnyttjade 142 kvm boarea och 119 kvm biarea fördelat på tre plan. Entréplan med klassiskt äldre kök, matsal med balkong, serveringsgång, vardagsrum med elegant öppen spis samt två bra sovrum. Vacker fiskbensparkett i matsal och vardagsrum. Vitkaklat badrum med fönster och badkar. Övre plan med wc och två sovrum varav ett med balkong. Inredningsbar vind. Källare inredningsbar med gott om förvaring, tvättstuga, badrum och bastu. Etablerad trädgård om 1 343 kvm med vackra björkar, tallar, fruktträd, växthus, lekstuga och garage, inramat av handbyggda stenmurar. Utmärkt läge i eftertraktade Storängen ett stenkast från Järlasjön och med goda kommunikationer inpå knuten. Nackareservatet med dess vidsträckta grönområden samt ett antal badsjöar ligger på kort avstånd.

Bilder

Beskrivning

Exteriör

Garage, lekstuga och växthus finns på tomten. 

Huset omges av gräspartier, etablerade träd och buskage samt vackra stenmurar.

 

Renoveringar

1983 Kök
2004 Omdragning all el
2005 Nya stammar, badrum
2007 Fönster, badrum
2008 Puts samt byte av stuprör och stuprännor
2013 Tak
2019 Ny värmepump
2021 Rengöring spisfläkt/imkanal
2023 Ny ytterdörr
 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1946
Uppvärmning
Elpanna (vattenburen) (2019)
Energiprestanda
175 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas SP fönster samt Velux takfönster
Fasad
Putsad samt tilläggsisolerad
Tak
Betongpannor samt underlagspapp
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Plåt och koppar
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
3 053 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 801 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 854 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 895 kr/mån
El
724 kr/mån
Vatten/Avlopp
685 kr/mån
Renhållning
154 kr/mån
Driftkostnader totalt
4 458 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister