Mer info

Högt läge och sjöutsikt på Solsidan

Slalomvägen 8 – Solsidan

Boarea | Biarea 264 kvm | 65 kvm Rum 8 rok
Pris Såld Tomtarea 1 420 kvm

På Solsidan i Saltsjöbadens finns denna fina villa med ett högt och soligt läge. Huset som är byggt 1972 har en vacker utsikt över Vårgärdssjön och Observatoriet. Här finns stora sällskapsytor, 5-6 sovrum, påkostade badrum och spa-avdelning med pool. Lättskött tomt med en stor terrass om ca 120 kvm med sol från morgon till kväll. Perfekt läge, nära kommunikationer, skolor, båtplats, badstrand och slalombacke.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Interiört välkomnar marmor beklädd entré med golvvärme och funktionellt kapprum med anslutande gästtoalett. Ett generöst vardagsrum med panoramafönster, öppen spis och naturlig matplats i vinkel som lämpar sig utmärkt för sociala sammanhang. I anslutning till matplatsen finns ett trevligt kök från Noblessa. Tre rofyllda sovrum med tillhörande badrum utgör i sin tur en privat sfär. En trappa ner nås sutterängplanet som även nås från generöst dubbelgarage liksom från praktiskt groventré. Allrum, två mindre rum och separat toalett är centralt placerade i detta plan. En härlig SPA-avdelning med bastu, dusch, inomhuspool, relaxavdelning invid en eldstad och kompakt kök från Noblessa. Denna avdelning leder ut till husets fantastiska terrass i solläge överblickande natursköna omgivningar. I närområdet finns badplats, slalombacke och Saltsjöbanans goda kommunikationer.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1972
Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
2-glas
Fasad
Kalksandsten
Tak
Eternit
Bjälklag
Betong
Stomme
Lättbetong
Plåtarbete
Kopparplåt
Vatten och avlopp
KommunaltVA
Ventilation
Mekanisk
Taxeringsvärde byggnad
2 751 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 213 000 kr
Taxeringsvärde totalt
6 964 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 500 kr/mån
El
833 kr/mån
Vatten/Avlopp
798 kr/mån
Försäkring
833 kr/mån
Driftkostnader totalt
4 965 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister