Mer info

Modernt hem med panoramavy invid Vårgärdssjön

Rönnbacken 4a – Solsidan

Boarea 176 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Avgift 7 270 kr / mån

På sydvästvänd strandtomt på Solsidan i Saltsjöbaden finns denna exklusiva och väldesignade parhusbostad i bostadsrättsförening med totalt fyra lägenheter. Bostaden är fördelad över tre plan om totalt 176 kvm och sex rum och kök. Arkitekt Max Holst, uppfört 2015.  Entréplan med kök och stora sällskapsytor välkomnar med panoramavy mot vattnet. Här finns en terrass med sol från morgon till kväll och utsikt över Vårgärdssjön. Vid entrén finns badrum och ett gästrum/arbetsrum. En trappa ned finns två sovrum varav ett stort och lyxigt master bedroom med härlig utsikt och anslutande rymligt badrum.  På nedre plan finns ytterligare två sovrum, tvättstuga och badrum. Stor trädgårdstomt om 3 734 kvm som sluttar ned till Vårgärdssjön. Välkommen till ett mycket väldesignat och exklusivt boende i vackra villakvarter. Här finns inom gångavstånd tågstation, förskola och andra bekvämligheter.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Övre plan
Entré med garderober, kalkstensgolv och ingång till gästrum/arbetsrum med kalkstensgolv.
Badrum med dusch, handfat och wc, klätt i kalksten. Handdukstork. 

Vardagsrum med golv och takbjälkar i furu och stora glasade partier ut mot trädgården och Vårgärdssjön. Utgång till terrass. Trappa upp till kök.

Kök från Voke-III med släta mörkgrå skåp och arbetsbänkar i kalksten. Stänkskydd i glas. Diskbänk i rostfritt stål med integrerad diskho. Spis med induktionshäll och dubbla ugnar, fläkt, diskmaskin, kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin samtliga från Smeg. Inbyggd sittbänk invid fönstret. Golv i slipad ljusgrå kalksten. 

Mellanplan
Master bedroom med fri utsikt över sjön, inbyggda garderober samt heltäckande matta.
Mindre sovrum en halv trappa upp med heltäckande matta.
Intilliggande badrum klätt i kalksten med badkar, dusch med glasdörr, dubbla handfat med kommod och spegelskåp ovan, handdukstork. 

Nedre plan
Två sovrum med furugolv varav ett med direkt utgång till uteplats. 
Badrum med handfat, wc och dusch med glasvägg. Kalksten på golv och vägg, handdukstork. 
Tvättrum med tvättmaskin och torktumlare från Elektrolux, god förvaring och kalkstensgolv. Arbetsbänk i furu. Släta gråmålade skåp.
Hall och passage med garderober. 

Uteplats med trädäck omringad av låga stenmurar och fri utsikt över sjön. Öppna gräspartier med vackra etablerade träd. 

 

 

Föreningen

Byggnad

Byggnadsår 2015. Arkitekt Max Holst. Läs mer på https://maxholst.se/

Förening

Brf Valnötsparken äger fastigheten Solsidan 14:7. I föreningen finns 4 bostadsrätter. Föreningen är äkta och har en god och stabil ekonomi. 

Förråd/parkering

Till bostaden tillhör ett förråd samt två parkeringsplatser. 

TV och bredband via Telia faktureras via månadsavgiften, fn 382 kr/mån.

Gemensamma utrymmen

Vacker parkliknande trädgård  om 3734 kvm med stora etablerade träd, häckar, stenmurar, sten och grusgångar, plankgång ned mot sjön kantad med vass och stora gräspartier. Delad trampolin. 

Utförda arbeten

2019/2020 Elarbeten i pannrum och lägenheter
Fasadreparationer
Dränering

Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår
2015
Byggnadstyp
En och tvåbostadshus
Uppvärmning
Bergvärme
Energiprestanda
84 kWh/Kvm och år
Ventilation
Frånluft
Tv- internetutbud
Telia

Driftkostnad

El
1 300 kr/mån
Försäkring
1 048 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 348 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister