Mer info

Generös arkitektritad familjevilla

Doktorsvägen 3B – Södra Lännersta

Boarea | Biarea 327 kvm | 73 kvm Rum 8 rok
Pris Såld Tomtarea 2 173 kvm

På eftertraktat läge i Södra Lännersta ligger denna arkitektritade villa av Johnny Andersson, grundare till Jordens arkitekter. De 400 kvm har mycket funktionell planlösning i tre plan, källare med generösa ytor och synlig exklusiv vinkällare, bottenvåning med vardagsrum, matsal, kök och övervåning med allrum, master bedroom med härlig sjöutsikt, sovrum och tvättstuga. Genomgående påkostade materialval och utrustning med hög standard.   Huset omsluts av en härlig uppvuxen trädgård med plana gräsmattor, vackra träd och buskar. Det anlagda poolområdet utgör en sann oas där poolen omsluts av skyddad uteplats. Här bor man attraktivt med fantastiska miljöer för umgänge både ute och inne samt med absolut närhet till natur och bad- och båtliv.

Bilder

Beskrivning

Planlösning

KÄLLARE
Genom en vid dörr stiger man in i en väl tilltagen entréhall. Fin, synlig vinkällare. På detta plan finner man flera förråd, en tvättstuga och dörr direkt ut till ett enkelgarage. Gäst-wc och kapprummet i anslutning till hallen pryds av hyllor och väggar i ek.

 

ENTRÉPLAN

Med några rejäla kliv i den praktfulla ektrappan når man husets sällskapsvåning med härligt ljusinsläpp från alla väderstreck. Det stora vardagsrummet har en öppen spis och stora glasdörrar som öppnas ut mot poolområdet. Köket är modernt och inrett med släta eksnickerier med arbetsbänkar i granit. Påkostad köksutrustning och vitvaror från Miele. Köket rymmer en matplats för sex till åtta personer. Runt köksön finns ytterligare sittplatser. Bakom köket ligger ett gästrum med anslutande wc och dusch. Också här inredningsdetaljer i ek.

Mellan köket och vardagsrummet ligger matsalen med inbyggda bokhyllor och skåp i ek.  Med stora glasfönster på ena långsidan släpps ljuset in och den natursköna omgivningen blir en del av rummet. Här finns det plats för tio till tolv gäster.

 

ÖVRE PLAN
Övervåningen är inredd med ett allrum och upp till fyra sovrum (ett sovrum kan avdelas till två mindre rum). Utanför sovrummen finns ett arbetsrum med glasdörrar samt gott om förvaring. Wc med dusch.

På andra sidan allrummet ligger en egen avdelning med master bedroom. Från sovrummet nås en balkong som vetter mot väster med en strålande vy över omgivningen. Rymligt badrum ”en suite”, inrett med detaljer i ek och granit, infällda spotlights i taket samt ett stort badrumsfönster med sjöutsikt mot Lännerstasundet. En lång garderobsvägg och tvättstuga finns utanför sovrummet.

 

TOMT

Plan välplanerad trädgårdstomt med inlagda naturstensmurrar, gjutna stödmurar, stensatta gångar, pergola, växthus och plana gräsytor. Bakom huset finns ett kraftigt sluttande skogsparti med lövträd.

Infarten med uppställningsplatser för två bilar är stensatt. Elstolpe med motorvärmare har installerats. Pool om 6 x 3,5 x 2,3 meter, som värms upp med en luft/vatten-värmepump.

Äldre gäststuga med eldstad, på en höjd på tomtens nordvästra hörn. Sjöutsikt.

Område

Södra Lännersta i Saltsjö-Boo är en verklig familjeidyll. Närhet till förskolor, skolor och bra bussförbindelser till Stockholms innerstad. Området är känt för sina naturområden, båtliv och flertalet badsjöar, som ger hög livskvalitet och som lockar många barnfamiljer till denna del av Saltsjö-Boo och Nacka. Boo havsbad med fin sandstrand och mysiga Bagarsjön, som är känd för sitt badvänliga vatten, ligger båda inom nära räckhåll.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2005
Byggnadstyp
Tvåplanshus med källare
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Fönster
2-glas och 3-glas isolerglas
Fasad
Puts
Tak
Gummiduk
Grund
Platta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
3 888 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 224 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 112 000 kr

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister