Mer info

Sekelskifte på strandtomt med kvällssol

Kyrksundsvägen 22 – Saltsjöbaden / Älgö

Boarea | Biarea 290 kvm | 35 kvm Rum 8 rok
Pris Såld Tomtarea 2 900 kvm

På en av Älgös mest attraktiva adresser återfinns denna vackra och totalrenoverade byggnad från 1912. Huset står på en mycket tilltalande strandtomt med hänförande utsikt över såväl Älgömaren som Baggensfjärden. Här kan man njuta av sol från morgon till kväll, härliga bad och vid den nyanlagda bryggan kan stora båtar lägga till.  Den magnifika vitmålade huvudbyggnaden karaktäriseras av stora sällskapsutrymmen med fina ljusinsläpp och härliga detaljer som fiskbensparkett, öppen spis och kakelugnar. Såväl exteriört som interiört har fastigheten nyligen varsamt totalrenoverats och rymmer idag fyra sovrum, ett stort platsbyggt kök med modern köksutrustning av hög kvalitet och ett nytt datoriserat elsystem har installerats. Nybyggt sjöviste med kök, bastu, ljudanläggning och vid den lilla sandstranden finns en sjöbod, perfekt som gästhus.  Denna fastighet utgör ett riktigt drömhem med dess fina skick, charmiga detaljer och oslagbara kvällssol över Hotellvikens båtliv.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Fritidshus
Byggnadsår
1912
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Bergvärme
Fasad
Trä
Tak
Tegel
Stomme
Trä
Vatten och avlopp
Kommunalt VA, påkopplas inom kort
Taxeringsvärde byggnad
1 785 000 kr
Taxeringsvärde tomt
8 600 000 kr
Taxeringsvärde totalt
10 385 000 kr

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister