Mer info

Strandtomt i västerläge

Berghemsvägen 90 – Saltsjöbaden/Älgö

Boarea | Biarea 258 kvm | 13 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 1 742 kvm

På strandtomt med egen sandstrand och brygga i rakt västerläge återfinns denna högt belägna villa med milsvid utsikt på Älgö, Saltsjöbaden. Den vackra villan har sitt ursprung från 1930-talet, och har förädlats och byggts ut under åren. Spröjsade fönster, vackra vita trägolv, eldstäder och genomgående nyrenoverat med gedigna smakfulla materialval.  Matsalsdel och vardagsrum mot sjösidan med spröjsade fönster från golv till tak. Murad öppen spis, bibliotek och utgång till terrassen i väster. Lantligt kök med spis från Godin, vita skåp och marmorbänkar. Gästwc med Fornasetti tapeter. Övre plan med tre fina sovrum och dressingroom, samt gemensamt vardagsrum i mitten med underbar utsikt och kakelugn. Badrum med dusch. Souterrängplan med spa och bastu samt förvaring.  Strandhus för åretruntboende med sovrum och kök samt badrum finns vid vattnet. Den L-formade bryggan är lång och djupet klarar en större segelbåt. Välkommen till ett fantastiskt livsstilsboende med Älgös bästa solläge.

Bilder

Beskrivning

RENOVERINGAR

1997 Badrum, våtrum 1

1997 Tak

1997 Fönster

1997 Tvättstuga

1997 Brygga

1997 Bastu

1997 Tak utförd med falsad Rheinzinkplåt

2016 Badrum, Våtrum 2 

2017 Fasad målades

2018 Nytt däck på Brygga

2014 Kommunalt vatten och avlopp, även draget till strandhuset

2019 Eldstäder, provtryckta, sotade

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1930, 2010
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Direktverkande el
Energiprestanda
136 kWh/Kvm och år
Fasad
Trä
Tak
Rheinzinkplåt
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Rheinzinkplåt
Grund
Torpargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Tv- internetutbud
Fiber, även till strandhuset
Taxeringsvärde byggnad
2 001 000 kr
Taxeringsvärde tomt
9 200 000 kr
Taxeringsvärde totalt
11 201 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 583 kr/mån
El
667 kr/mån
Vatten/Avlopp
542 kr/mån
Sotning
83 kr/mån
Försäkring
625 kr/mån
Driftkostnader totalt
4 500 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister