Mer info

Ljust och modernt kvalitétsboende i västerläge

Saltsjövägen 3C – Rösunda

Boarea | Biarea 166 kvm | 25 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea 252 kvm

Från stora fönster och fönsterdörrar strålar ett härligt ljus in hela året och om, och om sommaren värmer en härlig kvällssol upp de generösa uteplatserna. Vid Pålnäsviken finns medlemskap i badbrygga med bastuhus, festlokal i strandkant samt båtplats. Även här bjuds det på härlig kvällssol om sommaren. Runt om finns en vacker natur att ströva fritt i och på gångavstånd finns flera restauranger öppna året om samt populära sommarkrogen på Badholmen. Läget är öppet och fritt och har även närhet till Saltsjöbanan för pendling, skolor och dagis samt sommaraktiviteter som tennis och segling. Huset är i två plan med stora sociala ytor på entréplanet och en mysig sovrumsavdelning på nedre planet. Genomgående ligger ett golv av ekparkett och båda planen värms upp genom vattenburen golvvärme. Under den kalla årstiden blir den energieffektiva eldstaden i vardagsrummet en mysfakor. Köket är stort med gott om plats både för matlagning och förvaring. Det finns ett varmgarage om 25 kvm vägg i vägg.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Entréplan bjuder på ljus och rymd med sina stora fönster och en takhöjd om3,95. Social och öppen planlösning med plats för både matsalsbord och soffgrupp vid eldstaden. På entréplanet ligger genomgående ett golv av ekparkett och väggarna är ljust målade. Här är det utgång till terrassen som om sommaren blir ett extra rum att njuta kvällssol på.

Köket är generöst med gott om förvaring från Invita. Maskinerna är av märket Siemens, Induktionshäll, ugn, fläkt, integrerad mikro, diskmaskin och kyl och frys i rostfritt. Bänksskivan är av svart granit och har två nedfällda hoar.

Badrummet på övre planet är helkaklat och har golvvärme samt handukstork, WC, dusch med glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och spotlights i tak. Badrummet på nedre planet är stort och har både dusch med glasväggar samt ett stort hörnbadkar. Badrummet är helkaklat med golvvärme och handdukstork, dubbla handfat på kommod med förvaring, spegelskåp med belysning samt spotlights i tak.

Nedre plan har även det ett golv av ekparkett men nuvarande ägare har försett sovrummen med fina heltäckningsmattor ovanpå. Från ett av sovrummen samt från master bedroom är det utgång till den lilla trädgården och ytterligare en uteplats under tak. På nedre planet finns ytterligare ett stort rum som i dag är förvaring. Detta kan stora rum kan delas upp och bli två rum om tex en arbetshörna önskar eller annat behov.

Tvättstugan är även den rymlig och har svart golv med klinker, Siemens tvättmaskin och torktumlare samt UPO mangel. Här finns också en rostfri bänk med diskho och förvaring.

Garaget är isolerat och har även det vattenburen golvvärme. Det är en elektrisk port till garaget som är om 25 kvm.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2011
Byggnadstyp
Radhus
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump/vattenburen golvvärme
Energiprestanda
29 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Fasad
Puts/trä
Tak
Plåt
Bjälklag
Betong
Stomme
Betong
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud
Fiber

Driftkostnad

El
1 500 kr/mån
Vatten/Avlopp
417 kr/mån
Samfällighet
167 kr/mån
Renhållning
100 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 183 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister