Mer info

Klassiskt sommarnöje på sjötomt

Skärmarängsvägen 37 – Öster Skägga

Boarea | Biarea 168 kvm | 55 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 4 060 kvm

I en lugn och skyddad vik invid Lindalssundet uppfördes i mitten av 1860-talet denna ståtliga grosshandlarvilla som ett klassiskt sommarnöje. Här är lätt att föreställa sig flera generationers traditionella midsommarfiranden, långa sommarlov och sena kräftskivor. Nuvarande ägare har låtit renovera hela fastigheten som idag är i mycket gott skick. Huvudbyggnaden rymmer stora sällskapsytor, platsbyggt kök, punschveranda och fyra sovrum. Från övervåningen kan man på avstånd njuta av Lindalssundets rika båtliv.  En stor härlig gräsmatta sluttar svagt ned mot sjön och här finns sandstrand, gäststuga, sjöviste med bastu, badrum och wc samt stort härligt bryggdäck med kvällssol. Vid bryggan finns plats för flera motorbåtar.  Mycket bra läge i skärgården nära Grinda, Waxholm och en hel värld av utflyktsöar. På land kan man njuta av promenader genom vackra landskap med såväl gårdsmiljöer som skog. Goda kommunikationer antingen med bil eller med båt till Öster Skäggas ångbåtsbrygga.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Fritidshus
Byggnadsår
1865
Uppvärmning
Direktvärmande el & luftvärmepump
Fönster
2-glas
Fasad
Trä
Tak
Plåt
Stomme
Trä
Vatten och avlopp
Borrad brunn / trekammarbrunn
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
1 411 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 942 000 kr
Taxeringsvärde totalt
5 353 000 kr

Driftkostnad

El
2 083 kr/mån
Renhållning
125 kr/mån
Försäkring
416 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 624 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister