Mer info

Villa Mörtnäs - internationell arkitektur

Nordlandsstigen 2 – Mörtnäs

Boarea | Biarea 200 kvm | 60 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 1 023 kvm

Vi har återigen nöjet att få presentera ett unikt hem signerat Strömma Projekt. På en tomt med härlig vy över Torsbyfjärdens glittrande vatten färdigställdes nyligen denna fantastiskt väldesignade och påkostade villa om 260 kvm. Huset är ritat av den internationellt erkända arkitektbyrån fourfoursixsix och här finns kvalitéer som den arkitektur- och designintresserade kommer att älska. Läget är bra i familjevänliga kvarter med gångavstånd till badstrand, båtplatser, populär förskola och direktbussen som går var tionde minut och tar dig till Slussen på 27 minuter.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Huset är byggt i tre plan där det översta planen utgör sällskapsdelen. Här finns en magnifik volym och det stora mäktiga fönstren släpper in rikligt med ljus och bjuder på milsvid utsikt över Torsbyfjärdens glittrande vatten. Det modernt strama köket i vitt rymmer gott om skåpsutrymme, moderna maskiner och en generös köksö i Corian för social matlagning. Intill köket finns en matplats för stora middagar med den härliga fria utsikten genom fönstren som sträcker sig från golv till tak. Vardagsrummet rymmer även en stor sittgrupp och längs hela den södra fasaden finns glasdörrar ut till terrassen. Här ute kan man njuta av sol från morgon till kväll. På övre planet finns även ett tv-rum och en wc.

 


En trappa ned finns huvudentré med gott om plats för ytterkläder och längs en korridor finns fyra sovrum och två badrum. Längst bort finns master bedroom med eget härligt badrum med betonggjutet dubbelhandfat och ångbastu.

 


Bottenvåningen rymmer pannrum med modern bergvärmeanläggning och tvättstuga. Här nere finns stort källarutrymme som kan inredas efter önskemål, det är till exempel förberett med vatten och avlopp för den som vill göra SPA.

 


Hela huset har vattenburen golvvärme, påkostade detaljer, specialbyggda lösningar och ett mycket tilltalande formspråk.

 


Från gatan leder en stensatt infart in i husets integrerade carport. På framsidan finns en liten gräsmatta och flera exotiska träd som blommar vackert på våren. På baksidan i höjd med sällskapsutrymmena finns den stora terrassen som omges av gjutna planteringsmurar. En minst sagt lättskött trädgård.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Tomt
Byggnadsår
2014
Byggnadstyp
Tvåplanshus med källare
Uppvärmning
Bergvärme, Nibe 1150, Frekvensstyrd med 300 l varmvattentank
Fönster
Velfac 200 Modern
Fasad
Puts
Tak
Papp
Bjälklag
Trä
Stomme
Lättbetong
Plåtarbete
Galvaniserad plåt
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Frånluft
Taxeringsvärde tomt
1 420 000 kr
Taxeringsvärde totalt
1 420 000 kr

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister