Mer info

Högt & fritt läge med Panoramautsikt över Östersjön

Harneskvägen 7 – Margaretelund

Boarea 289 kvm Rum 11 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 1 608 kvm

Välkommen till Harneskvägen 7. Renoverat och utbyggt med omsorg och precision år 2018 under ledning av den hyllade arkitekten Pål Ross. Fri utsikt över Östersjön från den rymliga terrassen som innehar sol från tidig morgon till sen kväll. Denna panoramautsikt är fantastiskt både från terrass och villans alla rum och skapar en unik atmosfär att leva i. Inomhus möts du av generösa och ljusa sociala ytor med stort kök och vardagsrum i öppen planlösning samt öppen spis. I master bedroom, finner du en exklusiv walk-in closet samt ett badrum en suite. Den privata övervåningen erbjuder fyra sovrum och ett badrum med tre handfat. Utanför köket finns en vacker och isolerad vinterträdgård. Spa, bastu och relaxavdelning med braskamin. För de som älskar golf, har garaget utrustats med en golfsimulator. Utanför hittar du även en putting green på den välskötta tomten. Närhet till bekvämligheter som ICA, restauranger och smidiga kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2003/2018 (Utbyggt 2018)
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Bergvärme
Fasad
Puts
Tak
Plåt
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Svart plåt
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
4 104 000
Taxeringsvärde tomt
1 923 000
Taxeringsvärde totalt
6 027 000

Driftkostnad

El
4 652 /mån
Vatten/Avlopp
1 192 /mån
Renhållning
250 /mån
Driftskostnader totalt
6 094 /mån

Dokument

Dokument

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister