Mer info

The Resina 6

The Resina 6 – Marbella- The New Golden Mile

Boarea 505 kvm Rum 6 rok
Pris 2 950 000 Euro / bud Tomtarea 1 100 kvm

Välkomna till "The Resina 6"! Ett projekt med 6 stycken nybyggda villor med fantastisk utsikt över berg och hav och med endast ett par minuters bilfärd till ett rikligt utbud av restauranger, golf, internationella skolor samt havet. Villorna håller hög kvalitet och är byggda i skandinavisk design med öppen planlösning. Rymligt garage med plats för två bilar samt förråd. Möjlighet till gym, hiss och bio finns som tillval. Bilderna är exempelbilder från detta projekt så priserna kan därför variera, beroende på tillval och utförande. Projektet säljer bra, endast 2 villor finns nu kvar till försäljning. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister