Mer info

Exklusivt townhouse med gångavstånd till havet

Exklusivt townhouse-Marbella – Marbella

Boarea 150 kvm Rum 6 rok
Pris 995 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till detta moderna och trivsamma townhouse om 150 kvm i ett mycket bra läge. Promenadavstånd till havet och med endast ett par minuters bilfärd till flertalet golfbanor, internationella skolor samt trevliga restauranger. Helt nyrenoverad fastighet i söderläge med stora uteplatser samt en generös takterrass om drygt 60 kvm som lämpar sig väl för sociala tillställningar året runt. Nytt, välutrustat kök med maskiner från Siemens. Trivsam förening med enbart 7 st bostäder. Uppvärmd gemensam pool. Till fastigheten hör garage med plats för 2 bilar. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Driftkostnad

Samfällighet
250 Euro/mån
Renhållning
8 Euro/mån
Övrigt
117 Euro/mån
Driftskostnader totalt
375 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister