Mer info

Villa Oak Valley

Villa Oak Valley – Marbella- El Madronal

Boarea 1 080 kvm Rum 6 rok
Pris 5 995 000 Euro / bud Tomtarea 4 300 kvm

Arkitektritad villa belägen i det prestigefyllda området El Madronal. 1080 kvm byggyta med stor tillhörande tomt om 4300 kvm. Fantastisk utsikt från samtliga rum. Hela övre våningsplanet disponeras som ett master bedroom. På nedre våningsplanet finner vi 4 stycken sovrum, samtliga med tillhörande badrum med direkt access till terrassen och poolen med underbar havsutsikt. De generösa terrassytorna lämpar sig väl för större sociala tillställningar och sammankomster. Komplett kök från Gaggenau. Välutrustat gym och SPA. Elegant hiss vilket möjliggör smidig access mellan de olika våningsplanen. Rymligt garage med plats för 3 bilar. Villan är belägen i El Madronal, ett av Marbellas och Benahavis mest exklusiva gated communities.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Driftkostnad

Samfällighet
304 Euro/mån
Övrigt
222 Euro/mån
Driftkostnader totalt
526 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister