Mer info

Provensalsk villa med härlig pool och fantastiska panoramavyer

La Garde Freinet, Saint Tropez bukten – La Garde Freinet

Boarea 300 kvm Rum 5 rok
Pris 2 000 000 Euro / bud Tomtarea 2 ha

Denna magnifika villa som är inbäddad i grönska ligger på en av kullarna vid La Garde-Freinet, endast fem minuter från den pittoreska byn och tjugo minuter från Saint-Tropez-bukten, Grimaud och de lokala vingårdarna i omgivningarna. Egendomen, byggd i klassisk provensalsk stil, erbjuder fantastiska panoramavyer i en fridfull och privat miljö. Den grönskande trädgården på två hektar inkluderar en stor pool och flera terrasser för att njuta av solen. Villan, med sina flera salonger och fyra sovrum, kommer utan tvekan att charma dig med sin ljusa, diskreta och eleganta inredning. Huset är indelat i en rymlig social del på bottenvåningen och ett avskilt master bedroom med klädkammare, kontor och badrum. På övervåningen finns tre sovrum, vart och ett med eget badrum. En våning ned finns en separat del med sovrum och pentry. Huvudvåningen välkomnar dig med en rymlig entréhall med öppen spis. De sociala ytorna inkluderar en stor salong, även den med öppen spis, en matsal och ett fullt utrustat kök. De flesta rum öppnar sig mot en härlig uteplats i söderläge, med vacker utsikt över de grönskande kullarna. På den södra sidan finns en stor pool med gott om plats för matbord och solstolar. Den välskötta trädgården, med sina vackra rosenbuskar, olivträd, gräsmattor och andra medelhavsväxter, fulländar detta paradis i Provence.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister