Mer info

Högklassigt på Strandvägen

Strandvägen 22A – Kungsängen

Boarea | Biarea 266 kvm | 177 kvm Rum 9 rok
Pris Såld Tomtarea 1 294 kvm

I rakt söderläge på eftertraktade Strandvägen bjuds vidsträckt utsikt över Mälarens vatten och ett osedvanligt gediget stenhus från år 2000. Totalt 443 trivsamma kvadratmetrar fördelade på 9 rum och kök i villa med synnerligen exklusiv konstruktion och alla tänkbara finesser. Tomten om 1.294 kvm är högt belägen och erbjuder bland mycket annat flera soliga uteplatser och ett härligt poolområde. Sammantaget ett storslaget boende invid vackert grönområde utmed vattnet.

Bilder

Beskrivning

Fakta

Elstyrda grindar från Strandvägen leder via framfart till dubbelgarage med elstyrda portar. En trappa upp bjuds insynsskyddad poolavdelning samt entré till huset. Poolen är gjuten och försedd med duk och jetstream, separat elvärme/värmepump som sig bör.

 

Husets uppfördes år 2000 och är av högsta kvalitet med gjutna bjälklag, bergvärme, överdimensionerad ventilation, genomgående golvvärme, el med huvudsäkring om 25 amp med 4 st elcentraler (1 i varje plan) osv. Därutöver har huset år 2015 rustats ytterligere med bland annat nytt larm från microtec mot vaktbolag Rapid, kamerasystem med 3 st inspelningsbara IR-kameror utomhus och centraldamsugare. Tv/bredband via fiberanslutning.

 

Interiört välkomnar hall med intilliggande klädkammare, badrum och groventré/tvättstuga med helt nya Mielemaskiner (tm/tt). I samma avdelning återfinns två sovrum väl lämpade för barn med var sin ingång till hörnrummet, lekrummet. I planet ryms även SPA-avdelning med bastu och bad med tillhörande vinkyl, samt en gymsektion. En halvtrappa ner bjuds TV-rum som leder ner till källarplanet som består av teknikrum, förråd och vinrum med valv i tegel, samt access till dubbelgaraget.

 

I övre planet nås de sociala ytorna i form av stort vardagsrum med öppen spis och stor utanförliggande takterrass med fantastisk utsikt. I öppen planlösning finns helt nytt kök från danska Kitchen med maskinell utrustning från Siemens och Samsung. Dessutom kontor/walk in closet, sovrum och master bedroom med badrum en suite.

 

Härlig trädgård med flertalet uteplatser, alla med närhet till pool och självklart vidsträckt utsikt tack vare det höga ogenerade läget.

Strandvägsområdet

Från Strandvägsområdet har du väldigt nära till Kungsängen centrum och Kungsängens pendelstation. Området är vackert beläget mellan Kungsängens centrala delar och Mälaren. Här kan man avnjuta en promenad längs vattnet och man har nära till båtklubben som under sommaren erbjuder lunchservering. Vid vackert väder kommer badplatsen vid Gröna Udden väl till pass.

 

Centralt i Kungsängen finns fyra förskolor att välja mellan. Bergaskolan är belägen på Gamla Landsvägen och är således den skola som finns närmast området. Bergaskolan tar emot barn från förskoleklass och upp till och med årskurs 5. När barnen skall påbörja årskurs 6 kan man börja i Ekhammarskolan. Som alternativ till detta finns den fristående Källskolan i Ekhammar, där man kan läsa årskurs 7 till och med årskurs 9. Upplands-Brogymnasiet finner man på Skolvägen i området Ekhammar.

 

Från Strandvägsområdet är det promenadavstånd till Kungsängens station. Pendeltåg från Kungsängens station till Stockholm Central tar sedan ca 30 min. Mellan Stockholm och Kungsängen går tågen en gång i kvarten under större delen av dygnet. Nattetid finns det bussar som går istället för pendeltåg.

 

Kommunen erbjuder många fina utomhusbad. För den golfintresserad finns det fina möjlighete i forma av Kungsängens golfklubb och välbekanta Bro Hof. I Kungsängen finns dessutom båthamn, elljusspår, tennis, ridhus och mycket annat.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
Bergvärme (panna 2000 och ny större cirkulationspump 2015)
Energiprestanda
74 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Fasad
Puts
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Betong
Stomme
Betong
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk
Taxeringsvärde byggnad
3 856 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 444 000 kr
Taxeringsvärde totalt
6 300 000 kr

Driftkostnad

Värme
4 167 kr/mån
Försäkring
1 250 kr/mån
Driftkostnader totalt
5 417 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister