Mer info

LIVSTILSBOENDE MED SJÖTOMT I SYDVÄST

Fladenstigen 8 – Ingarö

Boarea | Biarea 358 kvm | 60 kvm Rum 8 rok
Pris Såld Tomtarea 8 320 kvm

Med högt , fritt läge och slående vy över Nämdöfjärden ligger detta luxuösa livstilsboende ritat av Jordens Arkitekter. Fastigheten omfattas av två tomter med en totalyta om 8 320 kvm och här ligger en unik arkitektritad villa om 358 kvm. Den japanskinspirerade, lättskötta tomten leder ned till brygganläggningen i perfekt sydvästläge. Här njuter du av ett privat läge och vackra solnedgångar. Möjlighet för större båtar att lägga till finns och intill bryggan ligger en badvänlig sandstrand belägen. Uppe vid huset finns generösa terrasser med en barnvänlig pool, en härlig öppen spis såväl ute som inne samt bastu med vedeldad badtunna, uppmärkt motionsslinga, utegym, volleybollplan och ett rymligt tvåbilsgarage om 60 kvm. Välkommen till Villa Östernäs, en unik plats som är skräddarsydd för familjelivet och lugnet. Bostaden säljs i samarbete med annan mäklare.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN 
ENTRÉ
Spatiös entré med skiffergolv, platsbyggd förvaring för avhängning, vacker trappa i körsbär som leder upp till övervåningen.  

GÄST-WC
Gäst-wc med vacker sjösten. Toalett och handfat, platsbyggd kommod och förvaring.  

KÖK
Trevligt, fullutrustat kök med magnifik utsikt mot Nämdöfjärden. Gott om plats för matplats eller extra vardagsrum i anslutning.  

MATPLATS
Vacker matplats med stort fönster i söder samt utgång till uteplats med öppen spis. Öppen planlösning mot kök och vardagsrum men det finns skjutdörrar om man vill stänga till. 

VARDAGSRUM
Mycket generöst vardagsrum med modernt formad öppen spis och stora fönster mot Malmaviken i norr.  

BIBLIOTEK/TV-RUM
Trevligt bibliotek med påkostade, platsbyggda bokhyllor i mörkt trä.

KONTOR
Stort hemmakontor med enormt fönster mot Malmaviken, platsbyggd arbetsbänk i betong och platsbyggda bokhyllor.  

ÖVRE PLAN
HALL
Utgång till stor terrass i söder med hänförande utsikt över Nämdöfjärden. 

MASTER SUITE
Generöst sovrum med utsikt mot Nämdöfjärden, dubbla walk-in-closets med platsbyggd förvaring samt badrum med både badkar, dusch (med fönster även i duschen mot Malmaviken), dubbla handfat samt toalett. Vacker sjösten på golvet.  

SOVRUM 2
Plats för dubbelsäng, platsbyggd förvaring, fönster mot Nämdöfjärden samt trädgård. 

SOVRUM 3 
Fönster mot trädgård. 

SOVRUM 4
Fönster mot Malmaviken. 

BADRUM
Badrum i anslutning till de tre sovrummen. Handfat, dusch och badkar samt en separat toalett.  

ALLRUM
Allrum med mycket stort fönster mot Malmaviken, perfekt för pingis/tv-rum/lekrum/tonårshäng. 

GARAGE
Garage med plats för två bilar samt förrådsytor och reningsverk.

BASTU
Mindre hus vid stranden med bastu med utsikt över Nämdöfjärden och vackra solnedgångar. Mindre omklädningsrum i anslutning. 

ÖVRIGT
Kring huset är en motionsslinga anlagd om 500 meter. Utegym, beachvolleybana, liten tågbana samt flertalet terrasser i olika väderstreck. Barnanpassad pool. 

Interiört

Putsade målade väggar i samtliga rum. Skiffer i entrén och parkettgolv i massivt trä, ek på bottenvåningen och körsbärsträ på övervåningen. 

Kök med vitvaror från Gaggenau, Miele och Electrolux från när huset byggdes.

Massiv bänkskiva i körsbärsträ samt sten. Tre kaklade badrum med dusch. Två av badrummen med badkar. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp från Miele samt teknikrum från när huset byggdes. Ljudsystem från SONOS med högtalare i större delen av sällskapsytorna.

Exteriört

Stuprännor med plåtarbete i koppar. Fasad i målad puts renoverad 2015. Byggnaden är uppförd i betongkonstruktion. Liggande betsad träpanel på dubbelgarage. Terrasser i tryckimpregnerat trä. Entrégång i skiffer. Balkong i sydväst med kvällssol. Eget vatten och avlopp.
Förberett för att kunna rena havsvattnet i det fall att brunnen sinar.
Fördraget vatten och avlopp till Skenora 1:199, där bygglov beviljades 2015 för BYA 100 kvm.

 

Tomt

Japansk Inspirerad lättskött trädgård med stora delar naturtomt med ljung, tall, gran, ek och skandinaviska växter. Trädgården har automatiskt bevattningssystem. Runt tomten går en 500 meter lång motionsslinga med utegym. Volleybollplan med soldäck och linbana ner till stranden.

Stort trädäck runt större delen av villan samt mindre barnvänlig pool. Barkgång ned till egen brygga, strand och bastu med uteplats i sydväst.

I norra delen av tomten finns gemensamhetsytor med tågbana, vedeldat badkar samt badrum med dusch och WC.
Bygglov med strandskyddsdispens beviljades 2015 för BYA 100 kvm.

Servitut

Officialservitut gångväg båtplats bryggplats, Last
01-ING-1166 - 4, 1981-01-29

Officialservitut väg, Last
01-ING-1166 - 3, 1981-01-29

Officialservitut vattentäkt pump vattenledning, Last
01-ING-1166 - 1, 1981-01-29

Officialservitut väg vattentäkt pump, Förmån
01-ING-1136 - 3, 1978-11-02

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Tomträtt - Småhus
Byggnadsår
1999
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump och direktverkande el
Fasad
Puts och trä
Stomme
Betong
Vatten och avlopp
Vatten från egen brunn samt eget reningsverk.
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde tomt
4 448 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 448 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 917 kr/mån
Övrigt
48 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 965 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister