Mer info

Ståtlig familjevilla på hörntomt

Vendevägen 15 – Hersby, Lidingö

Boarea | Biarea 292 kvm | 118 kvm Rum 10 rok
Pris 42 000 000 kr / bud Tomtarea 1 498 kvm

Ståtlig familjevilla belägen på stor hörntomt ritad av Jacob J:son Gate. Väl omhändertagen med fingertoppskänsla för stil och estetik. Klassisk planlösning med vackra sällskapsrum och tidstypiska detaljer såsom öppen spis, stavparkett och pardörrar. Luftig salong i anslutning till kök och terrass på entréplan. Privat sovrumsavdelning en trappa upp. Samtliga sovrum med gott om diskret platsbyggd förvaring. Vindsplanet är inrett till en exklusiv våning med synliga takbjälkar och egen toalett. Den stora insynsskyddade hörntomten i sydväst inbjuder till såväl avkoppling som socialt umgänge. Gym, allrum och bastu i källarplanet. Uppvärmt rymligt garage. Möjlighet till grindstuga om 30 kvm. Läget i Hersby kan inte bli bättre med närhet till utmärkta kommunikationer, service och välrenommerade förskolor och skolor på gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1926
Byggnadstyp
2-plans villa med inredd källare och vind
Uppvärmning
Bergvärmepump (2011). Extra varmvattenberedare. Elpatron på 26 KW
Energiprestanda
134 kWh/Kvm och år
Fönster
2-glas
Fasad
Putsad vit fasad på reveterad trästomme med svarta snickerier
Tak
Tegel
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Källargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
5 200 000 kr
Taxeringsvärde tomt
7 400 000 kr
Taxeringsvärde totalt
12 600 000 kr

Driftkostnad

El
4 167 kr/mån
Vatten/Avlopp
800 kr/mån
Renhållning
500 kr/mån
Försäkring
1 667 kr/mån
Driftkostnader totalt
7 133 kr/mån

Planritning

Välkommen på visning

visning söndag, 2 juni 2024 12:30 - 13:15
Varmt välkomna på öppen visning, föranmäl gärna!
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister