Mer info

Familjevilla belägen på stor hörntomt

Tulevägen 12 – Hersby, Lidingö

Boarea | Biarea 222 kvm | 55 kvm Rum 10 rok
Pris Såld Tomtarea 1 842 kvm

Rymlig familjevilla belägen på stor hörntomt invid den tysta allmänningen. En mycket attraktivt insynsskyddad och lekvänlig trädgård i soligt söderläge. Rätt till grindstuga om 30 kvm och kan finnas möjlighet till ytterligare byggrätt. Interiört möts man av en väldisponerad planlösning med vackra ljusinsläpp. Stora sällskapsytor och kök i anslutning två härliga altaner och trädgården. Rofylld privat sovrumsdel en trappa upp. Idag med fyra sovrum och gott om platsbyggd förvaring. Master sovrum med takhöjd upp till nock samt utrustat med luftkonditionering. Ett av sovrummen brukas idag som en rymlig walk-in -closet. Stort fräscht kaklat badrum med två fönster från 2006. Trevligt arbetsrum i övre hallen med fin utsikt över det omgivande villaområdet. Källarplan med matkällare, tvättstuga samt möjlighet till separat lägenhet via egen ingång. Perfekt för uthyrning, tonåringen eller barnflickan. Hörntomten har två adresser, utmärkt för tex. egen företagaren eller vid uthyrning. Trivsamt eget badrum i anslutning till nuvarande sovrum. För den som önskar finns ytterligare utrymme för eventuellt gym eller vinkällare.  Attraktivt läge i Hersby / Mosstorp endast ett par minuter från Lidingöbron och Lidingö centrum. Närhet till smidiga kommunikationer till stan, service, natur och välrenommerade förskolor och skolor.  Varmt välkomna på visning till ett hem med osedvanligt mycket potential.

Bilder

Beskrivning

Renoveringar i urval

Renoveringar i urval:

2024 Nymålat tak i tvättstuga
2023 Nytt golv i kök
2014 Nytt badrum källarplan
2006 Tillbyggnad på vänstersida
2006 Bergvärmepump installerad
2006 Våtrum på övre planet renoverades och förstorades
2006 Yttertak omlagt
2002 Tillbyggnad högersida

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1934 (Tillbyggd 2002 samt 2006)
Byggnadstyp
2-plans villa med källare/souterräng
Uppvärmning
Bergvärme
Energiprestanda
122 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas isoler samt 2-glas
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Källare med betongsula
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
3 726 000 kr
Taxeringsvärde tomt
7 200 000 kr
Taxeringsvärde totalt
10 926 000 kr

Driftkostnad

El
6 000 kr/mån
Vatten/Avlopp
600 kr/mån
Renhållning
170 kr/mån
Försäkring
900 kr/mån
Driftkostnader totalt
7 670 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister