Mer info

Bastide från 1100 talet i Frankrikes vackraste by

Seillans – Fayence

Boarea 355 kvm Rum 12 rok
Pris 3 900 000 Euro / bud Tomtarea  

Så snart man öppnar grinden blir charmen hos denna unika egendom uppenbar. Den består av en vacker stenbyggnad från 1100- och 1700-talet, samt ett andra stenhus för gäster, som erbjuder all modern komfort. En exceptionell trädgård på nästan 5 hektar. Den erbjuder en mängd olika områden för avkoppling och fritid, en skog med fullvuxna träd, en damm med karpar, pool och poolhus med en stor terrass och utekök. Utsikten sträcker sig oändligt över de omgivande kullarna. Huvudbyggnaden har tre våningar. På första våningen finns en entréhall, ett rymligt vardagsrum med matsal och öppen spis, ett kök, en vinkällare och en tvättstuga. De övre våningarna rymmer fem sovrum och sex badrum, samt ett kontor, ett stort vintervardagsrum och ett linneförråd. Gästhuset består av ett vardagsrum och kök, samt två sovrum och ett duschrum. Egendomen har ett dubbelgarage och har en egen källa, vilket gör den helt självförsörjande när det gäller vatten. Detta är en pärla, bara 15 minuter från Lac de St Cassien, en timme från Nice flygplats och 45 minuter från Cannes och dess stränder.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Gård
Byggnadsår
1100

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister