Mer info

Exklusiv Pål Ross-villa i toppskick

Domherrevägen 15B – Ekerö

Boarea | Biarea 258 kvm | 54 kvm Rum 7 rok
Pris Såld Tomtarea 1 192 kvm

Med ett soligt och fritt sydvästläge ligger denna exklusiva villa ritad av Pål Ross år 2001. Huset är beläget på en udde i Mälaren utan insyn från grannar och med en härlig utsikt över sjön. Precis framför huset finns en båtbrygga. Interiört är huset mycket påkostad och i mycket gott skick efter en renovering 2014-15. Smakfulla materialval framhäver husets rymliga och exklusiva känsla. Takhöjden är magnifik och de stora fönstren skänker huset ett fint ljus och en härlig sjöutsikt. Välkommen till ett verkligt drömboende med ett underbart läge, endast 30 minuter från stan.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Entréplan med matsal, kök och vardagsrum med två öppna spisar. Härifrån nås husets stora, soliga och insynsskyddade altan i sydvästläge med härlig utsikt över sjön. Påkostat kök från Kvänum med maskiner från Miele och Gaggenau. Från köket nås altan med morgonsol. Två sovrum varav ett med ingång till nyrenoverat badrum med bastu.

Nedervåning med två sovrum varav master bedroom med stor walk in closet och badrum med badkar.

 

Stort garage i källarplan.

 

Lättskött trädgård med prydliga planteringar och stensatta ytor. Precis framför huset finns båtklubbens brygga där man kan ha båten och även gå ner och bada.

 

TEKNIK

Larm med kameraövervakning, markiser, temperaturvarnare, centraldammsugare.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Fasad
Puts
Tak
Plåt
Stomme
Lättbetong
Vatten och avlopp
Kommunalt
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
2 518 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 953 000 kr
Taxeringsvärde totalt
6 471 000 kr

Driftkostnad

Värme
1 667 kr/mån
El
583 kr/mån
Vatten/Avlopp
394 kr/mån
Samfällighet
350 kr/mån
Renhållning
295 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 289 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister