Mer info

Högt och fint beläget i Djursholms Ekeby

Stationsvägen 21A – Djursholms Ekeby

Boarea 160 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 1 162 kvm

På attraktiv adress i Djursholms Ekeby finns denna välplanerade villa med högt läge och fina öppna gräsytor. Entréplan med kök och matsal i öppen planlösning. Köket har köksö, vita skåp och svart bänkskiva samt klinkergolv med golvvärme. Intilliggande fräsch tvättstuga. Stort och ljust vardagsrum med utgång till terrassen i sydväst. Vardagsrummet har vackert trägolv med golvvärme och fönster i två väderstreck. Nyrenoverat fräscht badrum med dusch. Entréplanet har även två sovrum. Övre plan med tre sovrum, varav ett större. Trivsamt allrum. Badrum med dusch och med plats för badkar. Bastu finns invid badrummet. På tomten finns även garage samt friggebod som kan användas som gästhus. Det är fördraget för vatten till friggeboden. Två parkeringsplatser vid gatan och uppfart fram till huset. Den trivsamma villan ligger ett stenkast från Ekeby tågstation och välrenommerade skolor och förskolor finns med gångavstånd från huset.

Bilder

Beskrivning

RENOVERINGAR

- Krypgrund iordningställd efter besiktning 2019

- Badrum/dusch entréplan 2017

- Sovrum på entréplan 2015

- Fasad putsas 2015

- Träpanel på fasad målad 2015

- Fönster målades 2015

- Ny tvättstuga 2014

- Ny varmvattenberedare 2013

- Nytt kök 2012 

- Badrum dusch övre plan 2005, enligt tidigare ägare

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1975
Uppvärmning
Direktverkande el
Energiprestanda
114 kWh/Kvm och år
Fönster
2-glas
Bjälklag
Betong
Grund
Torpargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
2 232 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 353 000 kr
Taxeringsvärde totalt
8 902 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 500 kr/mån
El
417 kr/mån
Vatten/Avlopp
500 kr/mån
Försäkring
625 kr/mån
Driftkostnader totalt
4 042 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister