Mer info

Charmigt hus med pool, havsutsikt och plats för gäster

Nice, kullarna ovanför – Castagniers

Boarea 150 kvm Rum 6 rok
Pris 690 000 Euro / bud Tomtarea 1 230 kvm

Välkommen till detta charmiga hus belägen i ett lugnt område i Castagniers, högt upp på de natursköna kullarna bara tjugo minuter från Nice. Villan består av en inbjudande entré, ett ljust vardagsrum med öppen spis som vetter mot en terrass med fantastisk utsikt över både kullar och hav. Här finns även ett fullt utrustat kök, tre sovrum, ett badrum med dusch och toalett, en rymlig klädkammare samt en separat toalett. Den stora trädgården är vackert anlagd med olivträd och andra medelhavsväxter och erbjuder en boulebana för avkopplande stunder samt en pool med plats för många att samlas kring.  Två nyrenoverade gästhus ger plats för fem extra sovplatser, vilket gör detta hem idealiskt för både stora familjer och många gäster.  Här finns en också ett garage och källare.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister