Mer info

Villa med pool nära Valbonne, utsikt över grönska och havsglimt

Biot – Biot

Boarea 376 kvm Rum 6 rok
Pris 2 490 000 Euro / bud Tomtarea 2 300 ha

Denna nyrenoverade villan ligger 7 minuter från Valbonne i en fridfull och grönskande miljö. Villan på 376 kvm fördelad på 3 våningar (bottenvåning, markplan och första våningen) erbjuder ett exceptionellt boende. På markplan välkomnas du av en elegant entré som leder till ett vardagsrum med öppen spis och stora skjutdörrar som öppnar mot terrassen och poolen. Den rymliga matsalen, som badar i naturligt ljus, ligger intill ett modernt amerikanskt kök. Två sovrum med egna badrum och ett kontor (eller sovrum) kompletterar denna våning, vilket ger en avskild plats för dina gäster. På övervåningen, på 48 kvm, hittar du ett lyxigt Master Bedroom som har en takterrass, en stor walk-in closet och ett badrum. Från den angränsande terrassen kan du koppla av i en jacuzzi samtidigt som du njuter av en fantastisk utsikt över Medelhavet, skyddad från insyn. På bottenvåningen erbjuder villan ett komplett wellness-område. Här finns en bastu och en italiensk dusch. En vinkällare gör det möjligt att förvara vin på bästa sätt. Denna våning inkluderar också en självständig lägenhet med två rum, idealisk för att ta emot gäster eller för ett fler generationsboende. Bottenvåningen sträcker sig över cirka 148 kvm och inkluderar ett förvaringsutrymme, en stor tvättstuga (eller ytterligare ett sovrum) som erbjuder extra och mångsidigt boendeutrymme. Utomhus är villan omgiven av flera soliga terrasser och områden för avkoppling och underhållning. Poolen inbjuder dig att svalka dig under varma sommardagar, medan poolhuset är perfekt för gemensamma stunder. Många parkeringsplatser och ett stort garage finns tillgängliga för att ta emot dina fordon. Tomten om 2 300 kvm, består av en trädgård med medelhavsväxter och en gräsmatta på 100 kvm. Denna lyxvilla, byggd 1983, har genomgått en totalrenovering under 2023 och 2024. Den är utrustad med ett luftvärmepump, vilket garanterar dig all nödvändig komfort.  Belägen i en extremt lugn miljö, bara 100 meter från en stormarknad och exakt på lika avstånd mellan Biot och Valbonne, är denna fastighet perfekt belägen för att njuta av alla fördelar med Franska rivieran.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1983

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister