Mer info

New England-stil vid Mälarens strand

Näktergalsvägen 5B – Älvnäs Ekerö

Boarea | Biarea 310 kvm | 41 kvm Rum 8 rok
Pris Såld Tomtarea 1 040 kvm

På ett utmärkt sjönära läge vid Mälarens strand med en magnifik sjöutsikt, finner vi denna nyproducerade tvåplansvilla i New England-stil. Gott om plats för stora sällskap såväl inne som på den generösa uteplatsen med swimmingpool. Villans yta på 310 kvm är fördelad på åtta rum och kök varav fyra sovrum. Spröjsade fönster och extra takhöjd genomgående. Huset präglas av moderna bekvämligheter, som underlättar familjens vardag. Detta toppmoderna hem omfattas av ett styrsystem för ljud, ljus, bild och data. Den soliga verandan i söderläge gränsar till en barnvänlig och lättskött trädgård. Alldeles nedanför erbjuds delad bad- och båtbrygga samt sjöbod.  Näktergalsvägen ligger på ett attraktivt läge i Älvnäs, centralt på Ekerö. Ett mycket trevligt villaområde med bad och natur precis runt knuten.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Bergvärme med vattenburen golvvärme. Braskamin.
Energiprestanda
35 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Fasad
Trä
Tak
Skifferliknande betongplattor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Platta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Tv- internetutbud
Via öppen fiber från Telia. Nätverksuttag i samtliga rum.
Taxeringsvärde byggnad
4 500 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 640 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 140 000 kr

Driftkostnad

El
2 250 kr/mån
Vatten/Avlopp
538 kr/mån
Sotning
25 kr/mån
Samfällighet
350 kr/mån
Renhållning
405 kr/mån
Försäkring
1 250 kr/mån
Driftkostnader totalt
4 818 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister