Mer info

Sommaridyll intill bad- och båtplats

Bergabovägen 25 – Älgö

Boarea | Biarea 111 kvm | 50 kvm Rum 3 rok
Pris Såld Tomtarea 1 767 kvm

Välkommen till en mycket vacker fastighet med strålande utsikt och sol från morgon till kväll. Området är idylliskt med sin omedelbara närhet till saltsjön där gemensamma bryggor och badplats finns. Till fastigheten hör en egen båtplats och strax utanför väntar flera spännande utflyktsmål. Hela Älgö är i dag detaljplanerat och det finns både fiber och kommunalt VA. I detta kvarteret får endast enplanshus byggas så den vackra utsikten kommer att bevaras. Detaljplanen medger en byggyta om 185 kvm + komplementbyggnad om 40 kvm. Attefallsreglerna är inte tillämpliga. Trädgården är likt en grön oas med en skön gräsmatta, vackra blommor, buskar och fruktträd. Invändigt bjuds det på vacker utsikt genom stora fönster och i vardagsrummet finns en murad öppen spis. Utöver finns två sovrum, ett kök, badrum och tvättstuga. En trappa ner finns en källare för förvaring. På fastigheten finns också en carport, ett förråd samt en fin liten gäststuga.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Älgö var bestod begynnelsen mest av sommarbostäder men idag bor de flesta här permanent. Älgö har en mycket vacker skärgårdsnatur och det finns stora grönområden och naturslingor att röra sig fritt på. Vi befinner oss på pendlingsavstånd både med bil ca 40 min från City och bussen med anslutning till Saltsjöbanan tar ca 50 minuter.

Fastigheten är fantastisk med sitt solläge och vackra utsikt och för morgondoppet är det badrocksavstånd. Mot Baggensfjärden är det en stor terrass av trall och mot trädgården är det en vacker stenlagt uteplats. 

Runt åren 2011-2012 gjordes en omfattande renovering av huset. Det redan sedan tidigare tilläggsisolerade huset fick nu nya 3-glasfönster och man installerade en luftvärmepump. Köket fick ny inredning samt nya maskiner och genomgående  lades ett golv ekparkett. Badrummet helkaklades och golvvärme installerades. En liten tvättstuga skapades och det blev en trivsam permanentbostad för nuvarande ägare.

Det finns ett andelsbevis att båtplatsen tillhör denna fastigheten Älgö 51:6.

Pantbrev

Det finns totalt pantbrev uttagna till beloppet 1 200 000:-

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1906
Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Uppvärmning
Direktverkande el/Luftvärmepump
Fönster
3-glas
Fasad
Eternitskiva
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Källare
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Självdrag/Paxfläkt
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
1 518 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 848 000 kr
Taxeringsvärde totalt
5 366 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 625 kr/mån
Vatten/Avlopp
333 kr/mån
Renhållning
167 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 125 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister