Mer info

Arkitektoniskt i Åkersberga

Rävstensvägen 31 – Åkersberga

Boarea | Biarea 174 kvm | 14 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 681 kvm

Prisad miljövänlig träarkitektur med science fiction-estetik, signerad välrenommerade Daniel Fagerberg, erbjuds i Övre Björkhaga. Villan som går under benämningen Skeppet ligger optimalt på områdets bästa tomt, högt belägen med sol hela dagen. Husets 174 kvm utgörs av tre våningsplan med distinkta funktioner. Därutöver fantastisk takterrass med utekök och en synnerligen trivsam trädgård. Arkitektens vision har vidareutvecklats med exklusiva tillägg i form av pool, bastu och gym, för att nämna några. Det ger sammantaget ett arkitektonisk boende utöver det vanliga där man lever ett rikt liv med tillgång till natursköna omgivningar. Här finns sjöar, motionsslingor, konsthall, hav, ridanläggningar, idrottsplatser, golfbanor – listan kan göras mycket längre. Med gångavstånd till pendeltåg och bussar tar du dig till och från Övre Björkhaga lätt och smidigt. Ca 25 minuter med bil så är du mitt inne i Stockholmspulsen. För att sedan komma tillbaka och landa i din lugna trygga oas.

Bilder

Beskrivning

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Tvåplanshus med suterrängkällare
Uppvärmning
Vattenburen värme via luft/vatten-värmepump
Energiprestanda
81 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Fasad
Puts
Tak
Låglutande tak med beklädnad av takduk
Bjälklag
Trä
Stomme
Massiv trästomme
Plåtarbete
Breda plåtar runt hela huset
Grund
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation med återvinning
Tv- internetutbud
Fiber ComHem
Taxeringsvärde byggnad
3 104 000 kr
Taxeringsvärde tomt
1 219 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 323 000 kr

Driftkostnad

El
1 833 kr/mån
Vatten/Avlopp
1 000 kr/mån
Försäkring
566 kr/mån
Övrigt
156 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 555 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister