Mer info

Unikt boende i hjärtat av Visby

S:t Hansgatan 15 – Visby

Boarea 87 kvm Rum | Våning 2 rok | 3
Pris Såld Avgift 1 828 kr / mån

I bästa läge innanför Visby ringmur ligger denna ljusa och smakfullt inredda vindsvåning i mycket gott skick. I detta vackra kalkstenshus med anor från 1100-talet möts du av en varsam blandning av lyxig nutid och gammal charm. Mitt i charmiga Visby med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Underbar utsikt över takåsarna och med spektakulära solnedgångar i havet. Välskött fastighet och förening med god ekonomi och mycket låga avgifter.

Bilder

Beskrivning

Brf Pennan 1

Fastigheten Pennan 1 som köptes 2007 är belägen i Visby innerstad, byggd ursprungligen på 1100-talet, men till- och ombyggd i början av 1900- talet. Det välhållna kvarteret består i dag av 16 lägenheter och 4 lokaler.

Trapphuset S:t Hansgatan 15, om tre våningsplan, består av 5 lägenheter samt café och restaurang.

 

 

Övrigt

Fiber indraget 2017, abonnemang tex genom Bredbandsbolaget. 

Ny induktionshäll och diskmaskin (45 cm bredd) installerat 2017.

Förberett för tvättmaskin i badrum. El och tillvatten framdraget.

Golvvärme, el, i badrum.

Kvarteret Pennan 1 har sammanlagt 16 bostadslägenheter samt 4 affärslokaler.

Tillåtet av föreningen att hyra ut under Almedalsveckan.

Gemensam tvättstuga och innergård.

Rumsbeskrivning

Rymlig hall med avhängningsmöjligheter och grått golvklinker. 

Stort, helkaklat badrum i vitt,  grått golvklinker med el-golvvärme, dusch, handfat i kommod, wc samt förberett för tvättmaskin.

Innanför glasinfattade pardörrar ligger det generösa sovrummet med garderober bakom draperi och gott om plats för dubbelsäng samt skrivbord.

Kök, matplats och sällskapsrum i öppen planlösning med synliga takbjälkar, vitmålade furutiljor på golvet samt härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och utsikt över Visbys vackra takåsar och havet som skymtar.

Vitlackad köksinredning med skiffergrå bänkskivor på både den väggfasta arbetsytan och köksön. Välutrustat med induktionshäll, frihängande fläkt i rostfritt och separat varmluftsugn. Hörnplacerat kylskåp/frys i gammaldags design.

Möjlighet finns att öppna upp innertak till taknock och frilägga takbjälkar, alternativt bygga ett sovloft.

 

 

 

Allmänt

Visby är en stad som har mycket att erbjuda - en lång och spännande historia. Visby är en gammal Hansastad med många lämningar från den tiden, bl.a den 3,5 km långa ringmuren som går runt hela innerstaden, ett flertal gamla kyrkruiner och mer än 200 medeltida stenhus.

Visby har lyckats med konststycket att både bevara sin medeltida charm samt att utvecklas till en modern och attraktiv stad. I Visby innerstad myllrar det av butiker, caféer, krogar och restauranger. Visby är en av Sveriges krogtätaste städer med drygt 30 åretrunt öppna ställen och många fler sommartid.

Området nere vid Visby hamn har på senare år expanderat rejält och här ligger i dag högskolan, Almedalsbiblioteket och det senaste tillskottet kongresshallen Wisby Strand.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
14
Ingår i avgiften
Värme, V/A, kabel-TV, Comhem, basutbud (bredband får man via fibern)
Våningsplan
3
Hiss
Nej
Förening
Brf Pennan 1
Byggnadsår
1100-tal (oå 1906)

Driftkostnad

El
700 kr/mån
Försäkring
38 kr/mån
Driftkostnader totalt
738 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister