Mer info

VILLEFRANCHE-SUR-MER

Villefranche sur Mer, Moyenne Corniche – Villefranche sur Mer

Boarea 111 kvm Rum 4 rok
Pris 2 400 000 Euro / bud Tomtarea  

I vackra Villefranche-sur-mer, ligger denna nyrenoverade stora 4-rums duplexlägenhet i ett välskött residens med vaktmästare och pool. Från lägenheten har man en magisk utsikt över havet, gamla stan och udden Cap Ferrat. På bottenvåningen med direkt tillgång till residensets trädgård och pool finns en hall, ett stort vardagsrum och en stor solig terrass i söderläge. En trappa upp finns tre sovrum, varav två med havsutsikt, ett kök, ett badrum och ett duschrum och en gästtoalett. Lägenheten har ett lugnt och fint läge nära stan med en av Franska Rivierans vackraste utsikter. Den säljs med källare och en täckt parkeringsplats.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister