Mer info

Modernt parhus med bästa läge på sjösidan

Sippvägen 9B – Viggbyholm

Boarea 158 kvm Rum 6 rok
Pris 9 500 000 kr / bud Avgift 3 780 kr / mån

Välkommen till ett fantastiskt bostadsrättsparhus på Viggbyholms sjösida. Arkitektbyrån Blooc har skapat stilrena bostäder med kvalitet och innovation som ledord. Resultatet är en industriell look kombinerat med naturliga färgtoner och material. På entréplanet leder hallen in till det moderna köket med inredning från Kvänum. Här samsas smarta lösningar med spegelluckor i beige och bänkskiva i kompositmaterialet Terrazzo. Hel kyl och frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin från Smeg. Arbetsbänken delar av mellan kök och matplats vilket skapar förutsättningar för social samvaro och stort ljusflöde i huset. Matplatsen med en stämningsfull gjutjärnskamin i ena hörnet rymmer 8-10 personer och härifrån når man det härliga inglasade uterummet. Orangeriet suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett trevligt sätt och har golvvärme och 3-glasfönster, så här kan man njuta både sommar- och vintertid. På andra sidan industriglasväggen med pardörrar leds man vidare till vardagsrummet med det stora spröjsade fönstret och utgången till den fina trädgården på baksidan. Längs med ena väggen finns ett platsbyggt skrivbord som lämpar sig väl för antingen hemmakontor eller läxläsning. Badrummet med dusch är inrett i vitt och terracotta. Skålhandfat ovan en kalkstensbänk och vägghängd toalett. På det övre planet ryms både ett allrum med tv-hörna och tre sovrum, alla med direkt access till en klädkammare. Här finns ytterligare ett badrum i samma material, med dubbla handfat, badkar och tvättstugan i anslutning. Tomten är plan och rektangulär, vilket är perfekt för barnfamiljer och deras aktiviteter. Bilplats för 2 bilar och två olika förråd på tomten. Läget är lugnt och barnvänligt i trevliga villakvarter, med närhet till havet och skolor/förskolor.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Graniten är en äkta förening som äger marken och består av 6 bostäder, upplåtna med bostadsrätt, fördelat på 4 parhus och 2 attefallshus. Till parhusen hör 1-2 parkeringsplatser och ett förråd om ca 2 kvm. Till attefallshusen hör varken p-plats eller förråd. Delat ägande är tillåtet.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
19.6 %
Lägenhetsnummer
9b
Ingår i avgiften
vatten, parkering
Förening
BRF Graniten
Byggnadsår
2018
Energiprestanda
67 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
1 334 059 SEK

Driftkostnad

Värme
1 310 kr/mån
El
670 kr/mån
Försäkring
416 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 396 kr/mån

Planritning

Välkommen på visning

visning söndag, 23 juni 2024 15:00 - 15:30
Föranmälan krävs. Välkommen!
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister